Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΜΟΡΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ...

Tου “Αλιέως”
Μαθαίνω Θεοχάρη Φιλιππόπουλε, με πολλή μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια, πως ακριβώς επεδίωκες να ΄΄βάλεις στο χέρι΄΄ τον τίτλο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και δεν εκπλήσσομαι, πίστεψε με, ουδόλως.

Τραπεζικό ΄΄πουλάκι΄΄ , όχι μην πάει το μυαλό σας στην Alphabank ούτε στην Πειραιώς, μου ΄΄κελάηδησε΄΄ τις προάλλες, πως η πρόταση σου αφορούσε στην με κάθε μέσο εκκαθάριση της εταιρείας (με ότι αυτό συνεπάγόταν απολύσεις, μεταφορά αρνητικής θέσης & υποχρεώσεων ) προκειμένου να πάρεις χωρίς βάρη και καθαρό τον τίτλο.

 Έδινες λοιπόν τρία (3) εκατομμυριάκια για να εξασφαλίσεις μόνο τον τίτλο (άσπιλο από υποχρεώσεις και καθαρό) για να παίξεις το παιχνιδάκι σου. Τρία εκατομμυριάκια ωρέ Θεοχάρη, όταν οι πιστωτές αποτιμούν μόνο το κτήριο της Μίνωος στα 13,5 εκατ. ευρώ. 

Ο τίτλος ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ απ΄ ότι φαίνεται μετράει ακόμη στην αγορά, παρά την ΄΄σκύλευση΄΄ που επιχείρησαν οι...συντάκτες στο περιβόητο εγχείρημα της Εφημερίδας τους ή η βιαστική έκδοση των 6μερών από τον Αντ. Δελλατόλα. Ο τίτλος πουλάει και σε καιρούς άγριου μνημονίου μπορεί να πουλήσει περισσότερο αν κινούνταν στην αντιτραπεζική γραμμή της, με αποκαλύψεις (και όχι...χαιδέματα), με ρεπορτάζ φωτιά για Λ. Λαυρεντιάδη, Proton Bank, Π. Γερμανό, Ευ. Βενιζέλο κ.λπ, κ.λ.π.

 Σε ενημερώνω δε, εάν δεν ξέρεις, πως σε έρευνα


αγοράς στην κοινή γνώμη, στους αναγνώστες έχει περάσει η αντίληψη πως η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κλείστηκε επειδή ενοχλούσε, επειδή τα έβαλε με τους Βενιζέλους και τους Σάλλες. Άμοιρη ευθυνών βεβαίως και δεν είναι η Μάνια Τεγοπούλου αλλά πως να περάσει στο πόπολο το κλείσιμο μίας εφημερίδας, που έχει υποχρεώσεις 40-50 εκατ., ευρώ όταν για παράδειγμα ο ΔΟΛ-Στ. Ψυχάρης με 5πλάσια βάρη συνεχίζει να δανειοδοτείται από το σύστημα. Οταν για παράδειγμα ολόκληρος κυρ Γιώργης (Μπόμπολας) την βγάζει τζάμι με την υπόθεση των φωτοβολταικών. Τι κάθομαι και λέω τώρα, θα πείτε. Πρέπει όμως να έχουμε όσο πιο καθαρή εικόνα γίνεται για το πως εννοούν τις μπίζνες οι επιχειρηματαράδες αυτού του τόπου. Πάντως προσωπικά το πηγαίνω το στοίχημα, πως χέρι στην ιστορική εφημερίδα, με τον τρόπο που το επιδιώκεις δεν θα βάλεις. 

Α! και λύσε μου μία απορία, γιατί το τραπεζικό ΄΄πουλάκι΄΄ σε αποκαλούσε συνεχώς ΄΄τακουνάκια΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: