Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ...

Tου “Αλιέως”
      Είτε είστε ανίκανοι, άχρηστοι και δεν έχετε ιδέα για την αγορά είτε ενεργείτε ΄΄δολίως΄΄ το αποτέλεσμα είναι το απερίγραπτο αλαλούμ με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το...ξέσχισμα του κλάδου.

Κατά ριπάς οι ρευστοποιήσεις στις τραπεζικές μετοχές, λίγο μετά τις 14.20 και περίπου όταν στην αγορά γινόταν γνωστό, πως εκδόθηκε η πράξη υπουργικού συμβουλίου. Ακολούθησε το...έλα να δεις με πωλητές από μεγάλα σπίτια, κάτι που παρέσυρε και μικροεπενδυτές και όσους δεν είχαν καταλάβει το ακριβώς παιζόταν στην αγορά. Αυτό γιατί η μεν πράξη μπορεί να εκδόθηκε, το δε περιεχόμενο της όμως δεν είχε επακριβώς διευκρινστεί μέχρι και τις 15.40 που ο κλαδικός δείκτης μετρούσε απώλειες μέχρι και 8,5% . Εως 13% βυθίζεται η Eurobank, κατά 10% η Alphabank, πάνω από 8% διορθώνουν η Πειραιώς και η Εθνική εν μέσω αντικρουόμενων φημών, ανεπιβεβαίωτων ερμηνειών για το τι ακριβώς γίνεται με αυτό το φλέγον θέμα.

Συνέπεια η βύθιση του ΧΑ, με τους κατά ριπάς ρευστοποιούντες είτε να είναι γνώστες εσωτερικής πληροφόρησης είτε εν αγνοία τους συμμέτοχοι σε ένα


απίστευτο κερδοσκοπικό παιχνίδι.

Αφαντος ο κατά τα άλλα λαλίστατος Σ. Λαζαρίδης, εξαφανισμένος ο Κ. Μποτόπουλος. Με το ΧΑ έρμαιο και τις τράπεζες έρμα και βορά των υποτιμητών.

Παραιτηθείτε ανίκανοι!      

3 σχόλια:

yellowbird είπε...

Όταν πριν λίγες μέρες η ΠΕΙΡ έκανε +28% δεν μίλησε κανένας . Καμία επιτροπή δεν κάλεσε για εξηγήσεις το euro2day και τους Σάλια-PPF με τα παραμύθια της χαλιμάς ότι το PPF θα αυξήσει το ποσοστό του σε 20% .


Έτσι είναι αυτά, το νόμισμα έχει 2 όψεις . Όταν όποιος θέλει με παπαγαλισμούς γράφει το +20% σε μετοχή του 20άρη, ο ίδιος θα θέλει και το -20% . Απλά και χωρίς κανένα περιορισμό όποιος κίνει τα νήματα κερδίζει και στο + και στο - και όσο μεγαλύτερα τα ποσοσστά τόσο καλύτερα .


Τώρα όσον αφορά τις τράπεζες μιλάμε για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου . Με ανεπαρκή αν όχι αρνητικά κεφάλαια δεν θα έπρεπε να διαπραγματεύονται . Επιπροσθέτως χωρίς ανακοινώσεις αποτελεσμάτων θα έπρεπε να είχε ανασταλεί η διαπραγμάτευσή τους .
Κανείς δεν θέλει να προστατεύσει τους μικροεπενδυτές . Όχι μόνο τους αφήνουν αλλά τους προτρέπουν να επενδύουν στα χρεοκοπημένα πιστωτικά ιδρύματα .

yellowbird είπε...

Μην ξεχνάμε ότι στην περίπτωση των ελληνικών τραπεζών η ΑΜΚ γίνεται για καλύψει ζημιές . Μάλιστα γίνεται στο ελάχιστο ποσοστό, ίσα να γίνουν βιώσιμες και όχι για να κάνουν στρατηγικές επενδυτικές κινήσεις που θα φέρουν αύξηση των κερδών . Αν υπάρξει νέο κούρεμα τα κεφάλαια αυτά θα κριθούν πάλι ανεπαρκή .
Πείτε μου τώρα ποιος προστατεύει τον μικροεπενδυτή .

Ανώνυμος είπε...

Κι έχει ακόμα κάτω... ακόμα και με αυτούς τους όρους που είναι τραγικά καλοί.

Πάρτε από ένα καφεδάκι και απολαύστε το.