Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΣΩΚΡΑΤΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ...ΘΕΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ...

Tου “Αλιέως”
  Όταν ο Σωκράτης και οι μάγκες της Coca Cola γιόρταζαν τα 20 χρόνια παρουσίας

  Ξεφυλλίζοντας τον Τύπο του Σ.Κ έπεσε το μάτι μου σε ένα άρθρο (;) σου για την Εταιρική Διακυβέρνηση. Ομολογώ, πως εάν ήμουν επενδυτής άλλου χρηματιστηρίου ή τουρίστας σε αυτή την χώρα θα έμενα γοητευμένος για το βάθος των σκέψεων σου, για την πειστικότητα των επιχειρημάτων σου, την επάρκεια των γνώσεων σου. Θα έλεγα πως ναι αυτός είναι ο γνώστης, ο ΄ γάτος΄΄ πρόεδρος που ταιριάζει σε ένα ώριμο και σοβαρό χρηματιστήριο όπως είναι το ελληνικό. Όμως επειδή γνωριζόμαστε καλά, πολύ καλά, για πάνω από είκοσι χρόνια σε αυτή τη μαρκέτα και επειδή τελευταία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα απόρησα με την αμετροέπεια σου. Με το θράσος σου να αναφέρεσαι σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα, σε υποθέσεις που έχουν ζημιώσει χιλιάδες μικροεπενδυτές σαν να μην ΄΄τρέχει δα και κάτι σημαντικό΄΄ ή λες και δεν είναι το Δ.Σ του ΧΑ και προσωπικά εσύ συνυπεύθυνος για αυτά τα αίσχη.

   Για ποια Εταιρική Διακυβέρνηση τολμάς και μιλάς, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ρε Σωκράτη όταν έχει ΄΄χυθεί αίμα΄΄ στις ΄΄σφαγές΄΄ των μικρομετόχων της Αγροτικής Τράπεζας και του ΤΤ.

Για ποιά Εταιρική Διακυβέρνηση και κανόνες αγοράς, όταν έχει συντελεσθεί η...νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου σε βάρος του πόπολου προκειμένου να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα των Σάλληδων, των Βαρδινογιανναίων, των Βασιλάκηδων, των Κωνσταντακόπουλων, των Αγγελοπουλαίων  και όσων μεγαλόσχημων ευνοήθηκαν για πολλοστή φορά.


     Κάνετε, που κάνετε τις πομπές σας. Μαγειρεύετε όπως σας βολεύει, αμ έχετε και το θράσος να μιλάτε και από πάνω. Λίγη τσίπα δεν θα έβλαπτε.

      Αλλά από τη στιγμή, που εσύ βρίσκεις ΜΜΕ και δημοσιογράφους πρόθυμους γιατί όχι. Από τη στιγμή, που μένεις ακλόνητος στη θέση σου ας σε χαίρονται ο Γιάννης Στουρνάρας και όσοι σε στηρίζουν.

 Ξέρεις εσύ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε χιλια χρονια να ζησεις, πες του τα, αλλα δε νομιζω να καταλαβαινει ο τσελιγκας...