Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ν΄ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ...

Tου “Αλιέως”
Επί τέλους βρέθηκε ένας- έστω ένας- από τους 300 της Βουλής να ρωτήσει για τα αυτονόητα.

Ο λόγος για τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος ερωτά για την διαφημιστική διασπάθιση χρήματος των μετόχων & των ελλήνων φορολογουμένων από το ΤΤ. 

   ΄΄ Παρατηρούμε αδιάλειπτα παρ΄όλη την κρίση που περνά ο τόπος και φυσικά οι Τράπεζες, ότι το Τ.Τ. επιμένει στην πολιτική της κατασπατάλησης του Δημοσίου Χρήματος με ολοσέλιδες διαφημίσεις στον Κυριακάτικο Τύπο, και όχι μόνο, που σήμερα δεν έχουν κανένα νόημα.Επειδή ΧΙΛΙΑΔΕΣ μικρομέτοχοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι ο ρ γ ι σ μ έ ν ο ι  , καθώς κινδυνεύουν με οικονομικές απώλειες μετά την α ν α σ τ ο λ ή  διαπραγμάτευσης της μετοχής του Τ.Τ.

Επειδή οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχουν ήδη προβεί σε κινητοποιήσεις για τη διασφάλιση των μικρομετόχων του Τ.Τ. και κατ' επέκταση της Ελληνικής κοινωνίας.

Επειδή οι διαφημίσεις απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν έχει τη δυνατότητα αποταμίευσης.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ

1) Ποιος ο λόγος των διαφημίσεων όταν οι Τράπεζες οφείλουν την βιωσιμότητά τους στις κρατικές ενισχύσεις;
2) Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε για να



σταματήσει η ακατανόητη αυτή συμπεριφορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;
3) Πως προτίθεστε να διασφαλίσετε τις χιλιάδες των μικρομετόχων που στήριξαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επενδύοντας τις οικονομίες τους σε μετοχές και κινδυνεύουν να τις χάσουν;"
Ο ερωτών βουλευτής
ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

     σ.σ. σημειώνουμε, πως στα 0,168 ευρώ κόλλησε η βελόνα του Τ.Τ. στο Χρηματιστήριο, η αξία του έχει εξαϋλωθεί, αλλά το Τ.Τ. επιμένει να χαρίζει σκανδαλωδώς λεφτά στα ΜΜΕ! Και ποιά ΜΜΕ βεβαίως.
Αραγε θα βρεθεί να ευαισθητοποιηθεί- έστω και τώρα- κάποιος αρμόδιος.
 Θα δεήσει κάποια στιγμή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το ΔΣ του ΧΑΑ να αφιερώσουν...πέντε λεπτάκια από την εργώδη προσπάθεια τους σε αυτή την περίπτωση κραυγαλέου εμπαιγμού μικρομετόχων;


Δεν υπάρχουν σχόλια: