Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΟΡΦΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ...

Tου “Αλιέως”
Μαρινάκης VS Αλαφούζος ή Αλαφούζος VS Μαρινάκης. Όπως προτιμάτε αλλά όπως εκτιμά πολύ φίλος και εμπειρότατος παράγοντας της αγοράς αυτή θα είναι μία από τις πιο ηχηρές κόντρες του χειμώνα. Τα πρώτα δείγματα γραφής έχουν δοθεί ήδη μέσω twitter και με επίκεντρο την ποδοσφαιρική αντιπαράθεση Ολυμπιακού- Παναθηναικού ή βάζελων vs  γαύρων (ανάλογα τις οπαδικές προτιμήσεις σας) εκτυλίσσεται ένας γύρος αντιπαράθεσης που βεβαίως δεν αφορά μόνο τα γηπεδικά. Το επιχειρηματικό διαζύγιο των δύο πλευρών(ο lobbystas φρόντισε να φωτίσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης ΣΚΑΙ όπως και την κόντρα ΔΟΛ/Ψυχάρη- Β. Ρέστη) ήταν η ΄΄αφορμή πολέμου΄΄ μεταξύ των δύο πόλων συμφερόντων που θα επεκταθεί και σε άλλους ΄΄στίβους΄΄. Ο Βαγ. Μαρινάκης λένε, πως  αισθάνεται ασυνήθιστη πίεση από τον κλεφτοπόλεμο που του κάνει ο Γ. Αλαφούζος καθώς ο κόκκινος εφοπλιστής δεν είναι εξοικειωμένος με τα twitter και τις διαδικτυακές επιθέσεις του πράσινου κοντραδόρου. Ο ιδρυτής της Παναθηναικής Συμμαχίας δεν έχει μετοχική σχέση με την ΠΑΕ Παναθηναικός γεγονός, που του επιτρέπει να ΄΄χτυπά΄΄ μέσω διαδικτύου τον

Βαγ. Μαρινάκη. Ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος μας επισήμανε την κόντρα των δύο έκανε λόγο για πρωτοφανή…τιτβίσματα και πολύωρες κόντρες μέχρι τα ξημερώματα που δεν συνάδουν με την εικόνα που έχουν οι δύο επιχειρηματίες. Και όμως ο Γ. Αλαφούζος΄΄ανεβάζει΄΄ εμπρηστικές δηλώσεις και σχόλια σε βαθμό, που οι δικηγόροι  του Βαγ.Μαρινάκη ψάχνουν να βρουν νομικά πατήματα για να ΄΄κατεβάσουν΄΄  τις επιθέσεις του αιώνιου αντιπάλου τους. Μάλιστα λέγεται, πως έχουν μπει… ψύλλοι στα αυτιάτου εφοπλιστή, καθώς από το Νέο Φάληρο δεν κρύβεται το άριστο κλίμα  μεταξύ της οικογένειας Αλαφούζου με την κυβέρνηση(τη ΝΔ) και τις προσωπικές σχέσεις του πατέρα Αριστείδη με τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Σε σημείο, που λέγεται ότι στο Μαρινακέικο ψάχνονται και σε πολιτικό επίπεδο.

Περίεργα παιχνίδια εφοπλιστών που δεν έχουν με τι άλλο να ΄΄σκοτώσουν΄΄το χρόνο τους,, αντιπαραθέσεις με επιχειρηματικό υπόβαθρο ή προσπάθεια της πλευράς Αλαφούζου (και όσων συστρατεύονται γύρω από το Αλαφουζέικο) να συγκροτήσει έναν ευρύτερο πόλο. Ενδεχόμενο στο οποίο είχε αναφερθεί σε ανύποπτο χρόνο ο lobbystas.gr, όταν ο Γ. Αλαφούζος είχε πρωτοασχοληθεί με τα της Παναθηνιακής Συμμαχίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: