Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ LOBBYSΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ;

Tου “Αλιέως”
Πρωτοφανής η επικοινωνιακή ΄΄καταιγίδα΄΄ συστημικών και ΄΄συστημικών΄΄ ΜΜΕ με αφορμή την χρυσαυγιάδα.

Από την θεωρία των δύο άκρων, την προαναγγελία ΄΄επίθεσης΄΄ και στο άλλο...άκρο, μέχρι την καταράκωση της θεμελιώδους αξίας του τεκμηρίου της αθωότητας (ακόμη και αν πρόκειται για μέλη της ΧΑ ή της...17 Νοέμβρη) τα MEGAλα μέσα, τα ΕΘΝΗ και τα ΒΗΜΑτα παίζουν ένα πολύ περίεργο, ΄΄πονηρό΄΄ θα έλεγα παιχνίδι.
Δεν θέλω να σκεφτώ, πως ακολουθούν μεθοδικά κάποιο σχέδιο, που στοχεύει στην περαιτέρω έκτράχυνση της κατάστασης, στον φανατισμό ελλήνων, τον διαχωρισμό τους σε ΄΄τζιχαντίστικα΄΄ στρατόπεδα.

Δεν θέλω να πιστεύω, πως οι μεγαλοδημοσιογράφοι, τα ΄΄τηλεπαράθυρα΄΄, η χρυσαυγιάδα συμβάλλουν στην συγκάλυψη των επερχόμενων νέων Μνημονίων, της λήψης πρωτοφανών μέτρων υφαρπαγής ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ αλλά στα ψιλά, πολύ ψιλά, περνά άλλη μία μεθόδευση.
Θα ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ τα σπίτια, την περιουσία οφειλετών στο Δημόσιο, στην Εφορία ακόμη και για ΜΕΡΙΚΑ χιλιάρικα.

Συνειδητοποιείτε lobbysταράδες μου τι παίζεται, που μας πηγαίνουν;

Οι δανειστές, φοβούμαι, έχουν βρει τους τρόπους και αυτούς προωθούν- μέσω των υποχείριων τους, ελλήνων συνεργατών τους- προκειμένου να πάρουν πίσω μεγάλο μέρος από αυτά που δάνεισαν, από αυτά που τους χρωστά η χώρα. Απόρροια της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης διεφθαρμένων πολιτικών, ΄΄σαπισμένων΄΄ επιχειρηματιών, χρεοκοπημένων ΜΜΕ και Mediaρχών.

Επικοινωνιακό Κολοσσαίο, επικοινωνιακό λυντσάρισμα ( σήμερα η ΧΑ, αύριο τα αριστερά άκρα, μεθαύριο όσοι αντιτίθενται στο ευρώ, το ΝΑΤΟ!) ΟΡΓΟΥΕΛικές καταστάσεις φίλοι μου. Με τα ΜΜΕ εμφανώς το ΄΄μακρύ χέρι΄΄ του συστήματος και των άνωθεν εντολέων, των δανειστών, του Βερολίνου.

Τα καταχρεοκοπημένα ΜΜΕ, τα ΄΄σαπισμένα΄΄ κεφαλαιακά Μέσα και οι ιμάντες ποδηγέτησης της κοινής γνώμης, εκφοβισμού, λοβοτομής του πόπολου, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ εξαρτώμενα των τραπεζών. Των κρατικοποιημένων τραπεζών με τα χρήματα του ΤΧΣ, των δανειστών, της Τρόικας, του Βερολίνου.


Καταχρεωμένα ΜΜΕ στις τράπεζες, που και αυτές με τη σειρά τους έχουν περιέλθει στον απόλυτο έλεγχο των ξένων κέντρων, είναι λογικό να προβάλλουν την γραμμή που τους επιβάλλεται εξωθεν.

 ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΈΝΑ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ. ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ.  

lobbystas. πολύ καιρό τώρα πριν, από την εποχή των πρώτων ελέγχων της Black Rock  ο lobbystas φώναζε για το που οδηγεί η μοιραία σχέση καταχρεωμένων ΜΜΕ- τραπεζών- δανειστών. Για το πως μέσω αυτής της σχέσης υπερχρέωσης & εξάρτησης μεγαλοπαραγόντων, μεγαλοδημοσιογράφων οι δανειστές θα έχουν την ευχέρεια  να ΄΄εκβιάσουν΄΄ την κοινή γνώμη, να τρομοκρατήσουν, να λοβοτομήσουν, να παθητικοποιήσουν το πόπολο.     
  
Οσο για το εγχώριο πολιτικό σύστημα οι δανειστές, το Βερολίνο τους έχουν όλους πιασμένους από τα @ρχιδι@ .


Μέσω Siemens, Krupp/Stahl μέσω λιστών Lagarde, καταλόγων off shore. Οι μαύρες βαλίτσες και τα ΄΄βαλιτσάκια΄΄ της παλιάς ΕΥΠ/Scotland Yard ας είναι καλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ : ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ!


https://twitter.com/DSpinellis/status/385675881554771968