Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΕ ΑΛΛΑΖΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΡΟΧΑΛΙΖΕ ΔΥΝΑΤΑ ...

Διαβάζω στο capital.gr ρεπορτάζ του Σπύρου Δημητρέλη με τίτλο «Έκθεση Κομισιόν: Μειώστε φόρο μεταβίβασης, αυξήστε ΕΦΚ στο ντίζελ κίνησης». Μέσα το ρεπορτάζ αναφέρει τι συστήνουν οι ευρωπαίοι. Ειδικότερα:  «Η δεύτερη σύσταση των μελετητών έχει να κάνει με την φορολόγηση των μεταβιβάσεων ακινήτων. Ουσιαστικά καλούν την κυβέρνηση να προχωρήσει στη μείωση του φόρου μεταβίβασης ο οποίος σήμερα ανέρχεται έως και 10% και στην εξεύρεση των εσόδων που θα χαθούν από φόρους κατοχής ακινήτων».

Καταλάβατε τι λένε τα λαμόγια; Καταλάβατε την αλητεία της Ευρώπης; 

Τώρα που οι μεταβιβάσεις μεταξύ Ελλήνων είναι ανύπαρκτες και θα έρθουν τα κοράκια μαζί με τις τράπεζες να πάρουν τα ακίνητα πρέπει να μηδενίσει ο φόρος!  Να μειώσουμε το φόρο μεταβίβασης και να αυξήσουμε το φόρο κατοχής! Έτσι δεν πάει; Κάνω λάθος;


θα χεστούμε στο φόρο που θα εισπράττουμε   από τους Κινέζους , στους Ρώσους και τα funds των Τραπεζών ! ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ «ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ» ΤΑ ΠΆΜΦΘΗΝΑ ΑΚΊΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛHΝΩΝ από εδώ και πέρα ! (από αυτά που θα κατάσχουν)

Ωραίες συνταγές και μέτρα! Ποιοι εγκέφαλοι άραγε να τα σχεδιάζουν για μας;  Εντάσσονται  και αυτά στην προσπάθεια  να " ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥΜΕ  " τους δεινοπαθούντες Έλληνες από τα ακίνητα τους , αφού ΠΡΏΤΑ τους φορτώσαμε  με δάνεια για να γίνουν όλοι  κάτοχοι ακινήτων!

Θα το παρουσιάσουμε και σαν τεράστια επιτυχία λόγω της σκληρής διαπραγμάτευσης που κάναμε! Έτσι δεν είναι κύριοι της εξουσίας;

Παίξτε Χρυσαυγιάδες , παίξτε Τσοχαντζοπουλιάδες και αφήστε τα άλλα να τα κανονίσει η ΤΡΟΙΚΑ και η ΚΟΜΙΣΣΙΟΝ !
   


Δεν υπάρχουν σχόλια: