Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ;

Ότι ο Αντώνης είναι παιχνιδιάρης  και μουσίτσα αναλύθηκε στο έπακρο. Όλοι μου ζητούν το τηλ από το μέντιουμ. Τα βλέπει όλα. Ευτυχώς που με τον Αντώνη τον παιχνιδιάρη (και την μουσίτσα) ασχολήθηκαν και άλλα media με ρεπορτάζ (όχι της σχολής Μάκη Κουρή!!!). Διάβαζω λοιπόν στο newmoney.gr.

«Ένα χρυσό συμβόλαιο μακράς πνοής, η αξία του οποίου υπολογίζεται να φτάσει τα 220 εκ. ευρώ κερδίζει για άλλη μια φορά ο Άκτωρας στην Ψυτάλλεια. Με ένα εξπρές διαγωνισμό που έγινε μέσα στο καλοκαίρι σχεδόν αθόρυβα, η τεχνική εταιρεία εκτόπισε από τις εργολαβίες της Ψυτάλλειας όλους τους άλλους υποψήφιους (J&P -Άβαξ- Αθηνά, Γκολιόπουλο, Κωνσταντινίδη) ανανεώνοντας την σύμβαση για την λειτουργία και συντήρηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων για άλλα πέντε χρόνια με προοπτική να φτάσει τα έξι. Η αξία του έργου υπολογίζεται στα 180 εκ. ευρώ για τα πέντε χρόνια της σύμβασης, που θα φτάσει τα 220 εκ. ευρώ εφόσον το συμβόλαιο ανανεωθεί για ένα επιπλέον χρόνο. Ενδεικτικό της πρωτοφανούς ταχύτητας των διαγωνιστικών διαδικασιών αποτελεί το γεγονός ότι τα τεύχη δημοπράτησης εγκρίθηκαν από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ στις 10 Ιουλίου του 2013 και το έργο έχει ανάδοχο εδώ και μία εβδομάδα, μολονότι μεσολάβησε και όλη η θερινή περίοδος! 


Στη συνέχεια του ρεπορτάζ της Μαριάννας Τζάννε αναφέρει ότι "Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρασκήνιο υπήρξαν ισχυρές πιέσεις προς τον προνομιακό εργολάβο της Ψυτάλλειας για μοίρασμα της πίτας, οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν αλλά και προσπάθειες για να υπάρξουν συμμαχίες με ξένους εταίρους". 

Μάλιστα. Τόσο καλά. Όμως πήρε το μάτι μου και τις «Φούσκες γεμάτο νερό» στο Lykavitos.gr. Λέει το παρατηρητήριο. "Τα μπαλόνια γεμίζουν με αέρα. Γεμίζουν όμως και με νερό. Συμβαίνει στην ΕΥΔΑΠ. Ο Εμίρης του ΤΑΙΠΕΔ νομίζει ότι μπορεί να βγάλει το φίδι από το μπουκάλι του χρηματιστηρίου. Υποτίθεται ότι κάνει έτσι πολιτικό σέρβις στη κυβέρνηση γιατί αν ανέβει το ΧΑΑ μπορεί λίγο να ανέβει η ψυχολογία των κακομοίρηδων του μνημονίου. Αλλά με τα κόλπα του βοηθάει και κάποιους βεζίρηδες. Όπως ο Αλ Σάλας και ένας Αλ Σαλονίκης με το όνομα. Αν δεν τον θυμάστε, η Πειραιώς βρέθηκε με 10% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ όταν απορρόφησε την Αγροτική. Αν δεν το ξέρετε ο Σαλονίκης έχει μαζέψει το 6% της εταιρείας. Έχουν και οι δυο να κερδίσουν. Και συνεχίζει. Αυτό θα γεμίσει τις τσέπες της Πειραιώς και του Σαλονίκη. Θα πάρουν λεφτά του Δημοσίου με πρόσχημα ότι η ΕΥΔΑΠ εξυγιαίνεται για να πουληθεί".

Α έτσι ε; Το μέντιουμ είδε και άλλα στη γυάλα του. Επειδή όμως δεν μπορούσε να μου τα πει στο τηλ, θα μου τα πει από κοντά. Πρόλαβε να μου πει για το φιλαράκι της παρέας,  τον absolutely. Θα σας ενημερώσω έγκυρα και έγκαιρα όπως πάντα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΙΣΑΙ