Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ …

Για άλλη μια φορά οι αναγνώστες του Lobbystas.gr είναι έγκαιρα και έγκυρα ενημερωμένοι.
Ο αδελφούλης δεν είχε μόνο το ρεπορτάζ, άλλα και την προέκταση του, αυτή πίσω από τις κουρτίνες. Εκεί που κρύβεται πολλές φορές το ζουμί. Ακριβώς όπως λειτουργεί ο νωτιαίος μυελός!!! Για αυτό άλλωστε και ο τίτλος «ΟΤΕ - DEUTSCHE TELEKOM ...». Στο τίτλο μπήκε το ζουμί και όχι η είδηση όπως θα έπρεπε. Η «νανοτεχνολογία» της διερευνητικής δημοσιογραφίας σε όλο της το μεγαλείο! 


Στην κυριακάτικη Real, πρώτη σελίδα:   Καταγγελία Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: "Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου όσο και των βουλευτών μας". 

Όπως θα έλεγε ο αδελφούλης thank you Alex, many thanks Nikos, σε άπταιστα ελληνικά ...

Τα  σέβη μου και την πολύ καλησπέρα μου αδελφούλη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Το θέμα ΔΕΝ είναι τόσο απλό και από τη στιγμή, που ο ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας υποπίπτει στο τακτικίστικο λάθος να απαντήσει στον Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ να περιμένετε εξελίξεις.
Στη ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ έχουν στοιχεία και αποδείξεις, έχουν ΄΄δέσει΄΄ αυτό, που καταγγέλλει ο Αλέξης και η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/Δένδιας θα βρεθούν προ δυσαρέστου εκπλήξεως.
Στην τελευταία δημοσκόπηση της ALCO η ΧΑ χάνει μόλις 0,3% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη. Η δε ΝΔ εισπράττει ΄΄ψύχουλα΄΄.
Ας μην βιάζεται να πανηγυρίσει η παιδική χαρά του Μαξίμου. Ούτε να εμφανίζουν αίφνης καμμένα χαρτιά όπως είναι ο Καρατζαφέρης ή ο φυρερούλης Πλευράκος.
Τα ενδιαφέροντα έπονται.
ΖΟΦΟΣ-ΟΡΓΟΥΕΛ- ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ.

ΑΛΙΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΟΛΟΓΟΙΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΜΠΙΣΤΑ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΕΙ.
ΗΤΟΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΩΛΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ