Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ...

Διάβασα με προσοχή ρεπορτάζ για την εμπλοκή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου στο σκάνδαλο της Proton Bank που δημοσιεύουν οι New York Times.

Ιστοριούλα με τη μορφή έκθεσης για πιτσιρικάδες.

 Καμία νέα αποκάλυψη και στα σημεία που πρέπει να εμβαθύνει πάει παρακάτω. Δεν έχουν ρεπορτάζ ούτε ουρά, οι New York Times. Μιλώ για αυτό το δημοσίευμα. Ισα ισα περνά με πολύ όμορφο τρόπο την άποψη του Μιχάλη η οποία είναι μάλιστα δεμένη πολύ ζόρικα και νομικά. Λέει …. 

Η Τράπεζα Πειραιώς, σε δήλωσή της, ανέφερε: "Ο ισχυρισμός ότι η Τράπεζα Πειραιώς ή ο πρόεδρος της παρενέβησαν ανάρμοστα για να διευκολυνθεί η πώληση μετοχών της Τράπεζας Proton στον κ. Λαυρεντιάδη, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και αντανακλά την αποπροσανατολιστική υπερασπιστική γραμμή που πρόσφατα υιοθετήθηκε από τον κ. Λαυρεντιάδη, 28 ολόκληρους μήνες μετά την αρχική του δίωξη"…


Η Πειραιώς ταυτίζεται με την λογική και φιλοσοφία της ανάρτησης του Lobbystas.gr “ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ LOBBYSTAS.GR ; Ή ΕΙΣΑΙ «ΒΛΑΞ» ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ;” (Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013). Θα τρελαθούμε τελείως !!!


Αναφέρει απλά ότι η Πειραιώς κονόμησε 3.500.000.000 ευρώ από τα 524 που έριξε για να αγοράσει τις κυπριακές τράπεζες. Απλή αναφορά. Το ζουμί; Ρε μάστορα στον αναγνώστη τι μένει; Που θέλω να καταλήξω; Δεν το παίζω ούτε μάγκας ούτε έξυπνος. Αλλά τζάμπα τα γαλόνια American Βoys.

 Εκτός και αν παίζεται άλλο παιχνιδάκι ! Lobbystaραδες μου. Ε για τον Γιώργη, πρέπει λογικά στη ροτόντα με τον πολυέλαιο της φωτογραφίας να δείπνησε με τον Μιχάλη και να γελάσανε με τη ψυχή τους από τις αμερικανιές...    

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ?
ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΡΟΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ???
ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΤΟ 1,3 ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ...
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ?