Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ή μήπως άρχισαν να τραβούν ΄΄χαλινάρι΄΄ οι Τσέχοι του PPF. (*)

Tου “Αλιέως”
Κίνηση καλής θέλησης κάνει ο ΟΠΑΠ προς την πλευρά του Ολυμπιακού 

καθώς σε ανακοίνωσή του εκφράζει τις ευχές για το  παιχνίδι με την γαλλική ομάδα και επι τη ευκαιρία επιβεβαιώνει την επιθυμία του για φιλικό διακανονισμό σχετικά με το θέμα της χορηγίας. Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακος σε επιστολή προς τον πρόεδρο του Οργανισμού την Παρασκευή ζήτούσε εγγράφως τη λύση της σύμβασης των δύο μερών.
   Η διοίκηση του ΟΠΑΠ εντέλει επιβεβαιώνει την επιθυμία του για φιλικό διακανονισμό και προς τούτο εξουσιοδοτεί επιτροπή από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κ. Λουρόπουλο και το Μέλος Δ.Σ. κ. Ε. Λεκέα, προκειμένου να συναντηθούν με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να συζητηθούν οι επιμέρους όροι του διακανονισμού.

 (*) άραγε ο Δημ. Μελισσανίδης κατάλαβε πως η υπόθεση γύρισε μπούμεραγκ, μήπως μέτρησε τον ΄΄στρατό΄΄ του Ολυμπαικού και το ενδεχόμενο ενός lock out από την Στρατιά. Η μήπως οι τσέχοι μαθαίνουν τόσο γρήγορα την ελληνική πραγματικότητα και συνιστούν ψυχραιμία.


    Η συνέχεια θα δείξει.

2 σχόλια:

yellowbird είπε...

Ας έβαζε από την τσέπη του τα 2 εκατομμύρια της ΑΕΚ .
Τώρα που φανερώθηκε, τι να το κάνουμε ;
Πήγε να κάνει τσαμπουκά στον Μαρινάκη με τις πλάτες του Σαχλαμάρα ; Αύριο που δεν θα υπάρχει σαχλαμάρας τι περιμένει ;
Ως πότε ο ΟΠΑΠ θα έχει μονοπώλιο και ταυτόχρονα θα κάνει επιθετική πολιτική; Δεν συμβαδίζουν αυτά . Δεν τους αρέσει η σύμβαση με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΝΛΟΤ . Ούτε εμένα μου αρέσει να παίρνω την χειρότερη στοιχηματική απόδοση από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΑΠ .
Ως πότε ;

yellowbird είπε...

Και κάτι άλλο, Μελισάν και Τσέχοι κατέχουν το 34% του ΟΠΑΠ και το 100% της διοίκησης . Το υπόλοιπο 66% των μετόχων του ΟΠΑΠ είναι οι μαλάκες που δέχονται να πληρώνουν την ΑΕΚ και να είναι κόντρα με τον Ολυμπιακό .
Εξίσου μαλάκες είναι και το υπόλοιπο των Ελλήνων . Χάρισαν στην κυριολεξία τον ΟΠΑΠ (λεφτά δεν είδαμε ακόμα και μάλλον θα προέρχονται από αυτά που δώσαμε στις τράπεζες για να μην καταστραφούν), για να μπορεί ο άλλος να παριστάνει τον σωτήρα της ΑΕΚ και να εξακολουθούμε να παίρνουμε την χαμηλότερη απόδοση στοιχήματος .
Τα άλλα κουτορνίθια της Γ' Εθνικής ούτε καν παραπονέθηκαν .