Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο LOBBYSTAS - ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ...



 Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ – «ΜΟΥΣΙΤΣΑ» ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ ...

«Τα υπόλοιπα εκατομμύρια που εκκρεμούν είναι το μεγάλο πακέτο. Αφορά το έργο λειτουργία και συντήρηση του Kέντρου Eπεξεργασίας Λυμάτων Ψυτάλλειας. Εδώ πάρθηκε απόφαση για απόρριψη των ενστάσεων της ΙΝΤΡΑΚΑΤ ως αβάσιμη και της ΤΕΡΝΑ ως απαράδεκτη λόγο εκπρόθεσμου και αβάσιμη, χωρίς όμως να κατακύρωση τον διαγωνισμό στο μειοδότη όποιος και αν ήταν αυτός. Γιατί Αντώνη μου; Ένα μέντιουμ από το Θιβέτ είδε στη γυάλινη σφαίρα τον κ. Γιώργο. Αυτός μου λέει θα πάρει το έργο. Μόλις ανακοινωθεί επίσημα ο μειοδότης και είναι ο κ. Γιώργος, θα σας δώσω την διεύθυνση του μέντιουμ. Μετά από τέτοια πρόβλεψη θα κάνει τρελές δουλειές.»

 … έλεγε ο lobbystas στις 5 Σεπτεμβρίου. Τελικά ο κ. Γιώργος πήρε το έργο των πολλών εκατομμυρίων. Κατακυρώθηκε από τον Αντώνη τον παιχνιδιάρη που είναι και μουσίτσα! Γιατί είναι μουσίτσα;

 «Η αποκάλυψη έγινε πρόσφατα από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και ήρθε στη δημοσιότητα από την «κυριακάτικη δημοκρατία» στις 3 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκόμισε το υπουργείο Οικονομικών, προκύπτει ότι ο κ. Βαρθολομαίος έχει λάβει διδακτορικό τίτλο από το πανεπιστήμιο του Fordham, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, κάτι όμως που δεν είναι ακριβές. Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα κενά εντοπίστηκαν και στο βιογραφικό της Αννας Ζωηρού, επίσης μέλους του ΤΑΙΠΕΔ. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Βαρθολομαίος έχει προταθεί για τη θέση του μέλους του ΤΑΙΠΕΔ από τη Ν.Δ., ενώ είχε διατελέσει και παλαιότερα -επί πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή- πάλι πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ήρθε στην επιφάνεια μετά τους ελέγχους της κυρίας Χρυσοβελώνη είναι ότι ο κ. Βαρθολομαίος φοίτησε πράγματι το 1992 στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αλλά ουδέποτε έλαβε μεταπτυχιακό ή, πολύ περισσότερο, διδακτορικό τίτλο. Τα αρχεία του πανεπιστημίου του Fordham, που, σημειωτέον, θεωρείται το πιο παραδοσιακό πανεπιστημιακό ίδρυμα των Ιησουιτών της Αμερικής, δείχνουν ότι ο κ. Βαρθολομαίος δεν αποφοίτησε ποτέ από εκεί».

Υ.Γ. Επειδή έχει πρωινό ξύπνημα πολύ πρωινό, το ζουμί είναι ότι το έργο το πήρε ο κυρ Γιώργος.

Η «μουσίτσα» ακόμα ψάχνει για το πτυχίο από το Φεβρουάριο. 

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο LOBBYSTAS - ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ... ατάκα του αδελφούλη έχει και συνέχεια... 

Απλά για να προλάβει ο Μάκης το πρωτοσέλιδο του, αυτής της Κυριακής του δίνω την είδηση.  Έβλεπε οσμή σκανδάλου κλέβοντας το ρεπορτάζ μας πριν κάτι Κυριακές. 

Τώρα Μάκη μου που κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός θα συνεχίσεις να βλέπεις οσμή σκανδάλου ή εκτός από ολοσέλιδη στο οπισθόφυλλο της Εθνικής θα φιλοξενήσεις και άλλες …. διαφημίσεις.

 Αλήθεια συμψηφίζεις δάνεια του «Παρόν» από την Εθνική με διαφημίσεις; Τώρα μου ήρθε. Άντε καλό ξημέρωμα στους βραδινούς και μια πολύ καλημέρα στους πρωινούς …

Δεν υπάρχουν σχόλια: