Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΩΡΕ … ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ;

Tου “Αλιέως”
Συναγερμός στου Μαξίμου από τις απαιτήσεις της τρόικας για Λάρκο  ΕΑΣ και ΕΒΟ γράφει ο κυρ Σταύρακας. Η τρόικα απαιτεί ξαφνικό θάνατο για ΕΛΒΟ ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ, γράφει η ομάδα του Θέμου και του Καραμήτσου.

 Που ήσασταν τότε ωρε … παλουκάρια, όταν τον Ιούνιο αποκαλύπταμε το τι ετοιμάζει ο Στουρνάρας και η παρέα του;

Για ξαναδιαβάστε το να ξεστραβωθείτε. Λέω εγώ... 

Τι ΄΄ετοιμάζει΄΄ ο Γ. Στουρνάρας, ο οποίος φοβούμεθα πως πλέον ενεργεί απροκάλυπτα κατ΄εντολήν των δανειστών, του Βερολίνου. Και γιατί το...καταπίνει, απ΄ ότι λέγεται - η Φώφη Γεννηματά. Διαβάστε στον lobbystas.gr που φέρεται να στοχεύει ο υπουργός Οικονομικών/εντολοδόχος της Τρόικας, των γερμανών και του W. Scheuble.

     Ξεκινάμε από τις αρχές Ιουνίου, όταν   στο στόχαστρο της  Καγκελαρίας μπήκε η ελληνική κρατική Αμυντική Βιομηχανία προκειμένου να υπάρξουν πολλαπλά κέρδη  και για τις δύο χώρες (sic).

  Άμεσος σκοπός του Βερολίνου είναι να μεθοδευτεί  η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να υπάρξει από κοινού διείσδυση στις αγορές της  Μέσης Ανατολής.

Θυμίζουμε, πως το έντονο ενδιαφέρον της Καγκελαρίας εκδηλώθηκε κατά το ταξίδι του πρώην υπουργού Άμυνας  Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Παρίσι  (όπου βρέθηκε μετά από επίσημη πρόσκληση του Γάλλου ομόλογό του για  συνομιλίες σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για  να επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού και Στρατιωτικού Υλικού στο Λε Μπουρζέ. Στο περιθώριο των επαφών του  που είχε , ο Έλληνας υπουργός είχε συνάντηση και με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο, Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης  Φίλιπ Ρέσλερ που βρέθηκε και αυτός  στο Παρίσι.

...αρχίζει να δένει το...γλυκό, που λένε,


ο Π.Π μετακινείται από το ΥΕΘΑ όπου αναλαμβάνουν Δ. Αβραμόπουλος- Φ. Γεννηματά.

   Tο ενδιαφέρον ήταν, πως ο Φ. Ρέσλερ αν και υπουργός Οικονομικών είχε δείξει ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένος  στις ΄΄ευκαιρίες΄΄ που παρουσιάζονται διεθνώς στην αμυντική αγορά , που υπάρχει ζήτηση , σε τι υλικά και ποιες είναι οι δυνατότητες της Ελληνικής κρατικής Αμυντικής  Βιομηχανίας.

    Και φτάνουμε στο δια ταύτα...

   τα Ελληνικά Αμυντικά  Συστήματα διαθέτουν γ ρ α μ μ έ ς   παραγωγής για συμβατικά πυρομαχικά τα οποία και ενδιαφέρουν τη Μέση Ανατολή καθώς σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη έχουν εκσυγχρονίσει οι γραμμές παραγωγής πυρομαχικών και δ ε ν  μπορούν να κατασκευάσουν αυτά που έχουν ζήτηση στην παρούσα φάση. Διαθέτουν υπογεγραμμένα συμβόλαια παραγωγής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ενδιαφέρον είχε εκδηλωθεί και από εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων.

Σημειωτέον, πως και των ΕΑΣ το χαρτοφυλάκιο ομολόγων ΄΄κουρεύτηκε΄΄ δεόντως ελέω PSI (*) .


.- ευχαριστούμε θερμότατα τον φίλο - ειδικό συνεργάτη και άριστο γνώστη αυτών των θεμάτων δημοσιογράφο - για τις πολύτιμες πληροφορίες του.

(*) για το...παιχνίδι με τα ΄΄ακούρευτα΄΄ομόλογα των φίλων του ΓΑΠ, του πολύ G. Soros και των ξένων ΄΄μπουμπουκιών΄΄ που έχει αναλάβει να πληρώσει στο ακέραιο ο νυν υπουργός Οικονομικών θα τα πούμε σύντομα.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: