Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ *(Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ) ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΑ … ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Δουλευταράς ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ. Μέσα στον Αύγουστο μοίρασε τα εκατομμύρια και όπου να'ναι μοιράζει και τα υπόλοιπα... 
            
Ο πρώτος διαγωνισμός κατακυρώθηκε στην «N. & K ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ» Α.Τ.Ε με συνολική δαπάνη 8.962.272 ευρώ. Το έργο αφορά την παροχή συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Μεταμόρφωσης. Οι «ΕΡΓΟΤΕΜ» ΑΤΕΒΕ και «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ» Α.Ε κατέθεσαν ενστάσεις οι οποίες απορρίφτηκαν ως απαράδεκτες και αβάσιμες. Ποια είναι η εταιρία και τι θα κάνει για να εισπράξει αυτά τα εκατομμύρια θα το δούμε αργότερα. 

Τα υπόλοιπα εκατομμύρια που εκκρεμούν είναι το μεγάλο πακέτο. Αφορά το έργο λειτουργία και συντήρηση του Kέντρου Eπεξεργασίας Λυμάτων Ψυτάλλειας. Εδώ πάρθηκε απόφαση για απόρριψη των ενστάσεων της ΙΝΤΡΑΚΑΤ ως αβάσιμη και της ΤΕΡΝΑ ως απαράδεκτη λόγο εκπρόθεσμου και αβάσιμη, χωρίς όμως να κατακύρωση τον διαγωνισμό στο μειοδότη όποιος και αν ήταν αυτός. Γιατί Αντώνη μου; Ένα μέντιουμ από το Θιβέτ είδε στη γυάλινη σφαίρα τον κ. Γιώργο. Αυτός μου λέει θα πάρει το έργο. Μόλις ανακοινωθεί επίσημα ο μειοδότης και είναι ο κ. Γιώργος, θα σας δώσω την διεύθυνση του μέντιουμ. Μετά από τέτοια πρόβλεψη θα κάνει τρελές δουλειές.

Έριξα μια ματιά στον ισολογισμό της Γκολιόπουλος. Κύκλος εργασιών της εταιρίας για το 2011, 265.267 ευρώ. Μωρέ μπράβο λέω. Ευτυχώς έδωσε το έργο ο Αντώνης. Από συμμετοχές σε κοινοπραξίες 2.109.629. Δηλαδή υπεργολαβίες. Έλα όμως που οι ορκωτοί που τα ξέρουν καλά το επισημαίνουν με έμφαση. Αυτό και άλλα πολλά. Και το ερώτημα Αντώνη παιχνιδιάρη, *(από την εποχή των Αθηναϊκών που ήσουν και εκεί πρόεδρος), είναι απλό. 

Η ΕΥΔΑΠ θα βγάλει από τα ταμεία της να δώσει παρά κάτι 9 μύρια σε μια εταιρία η οποία από τη «φύση» της θα δώσει το έργο υπεργολαβία; Η συντήρηση και επισκευή δεν μπορεί να γίνει από το προσωπικό της ΕΥΔΑΠ; Αυτά για τώρα παιχνιδιάρη Αντώνη …  


                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: