Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΧΩ !!!

Ζυρίχη. Ένας νεαρός υπάλληλος της UBS, o Ο.Ζ έχει καλέσει τον 81 ετών, φημισμένο έλληνα χειρουργό, Νικόλαο Τσιουμάνη να του κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό του. Τον «βετεράνο» ακολουθούν πολλές φήμες Τα τελευταία 40 χρόνια μοιράζεται την αγάπη του με την ελβετίδα, μεταξύ Αθήνας και Ζυρίχης. Καθημερινά ενημερώνεται μέσα από έξι εφημερίδες σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες. Ως νεαρός γιατρός διέπρεψε στην νότια Αφρική στο Μαλί στη Σενεγάλη. Στη μεγάλη λίστα των ασθενών του βρίσκονται μεγάλα τρανταχτά ονόματα που για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν είναι ανακοινώσιμα. Στα πηγαδάκια της ελληνικής ελίτ και όχι μόνο, όλοι γνωρίζουν.

Ο νεαρός O.Z. της UBS ξεκινά της ερωτήσεις του. Από πού προέρχεται η περιουσία σας; Πως κερδίσατε τα χρήματα σας; Πως ζείτε αφού δεν εργάζεστε; Στο τέλος ψέλλισε κάτι για fakelaki. O «βετεράνος» του άπαντα. Με ρωτήσατε πολλά. Μόνο μια ερώτηση δεν μου κάνατε. Πόσο  την έχω !!!


Η UBS κλείδωσε τον λογαριασμό γιατί ο πελάτης δεν ήταν συνεργάσιμος σε θέματα που άπτονται το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δεν απάντησε στις ερωτήσεις της τράπεζας.


Υ.Γ Το παραπάνω γεγονός δίνει την πραγματική διάσταση των δυο κόσμων. Του χτες και του ούριου. Όχι για αυτούς που φοροδιαφεύγουν πραγματικά. Για το πώς θα παιχτεί το παιχνίδι. Έχω προαναγγέλλει έρευνα ρεπορτάζ που θα ταρακουνήσει πολύ κόσμο. Ο πραγματικός στόχος είναι η φοροδιαφυγή ή ο Έλληνας; 

Θα δείξει ...                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: