Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ- ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.

Tου “Αλιέως”
       Καλά κρατούν τα όργανα. Την απόφαση να παραιτηθεί από τη χορηγία του ΟΠΑΠ πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καταγγέλλοντας ότι η ταυτόχρονη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Οργανισμό και την ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε.. συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.


   Σχεδόν παράλληλα η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την εμπορική της συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας. Η συνεργασία θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς, προς όφελος των δύο πλευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Μεταξύ των άλλων, η Τράπεζα Πειραιώς θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ¨Τράπεζα Πειραιώς - Ολυμπιακός Πειραιώς¨ με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.
 


     ...και ακόμη δεν είμαστε καν στο μέσον της διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: