Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ vs ΜΑΡΙΝΑΚΗ.











Tου “Αλιέως”
QUIZάκιον για μέτριους λύτες. Η απάντηση στο ερώτημα κατά πόσον οι σχέσεις Δημ. Μελισσανίδη- Βαγ. Μαρινάκη ( ή Βαγ Μαρινάκη- Δημ. Μελισσανίδη, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις) παραμένουν καλές ή έχουν διαταραχθεί σε σημείο που να θεωρούνται ΠΛΕΟΝ εχθρικές ποιά είναι;

    Σωστά απαντήσατε  και θα φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια.


   Στις αρχές Αυγούστου η Αυγή ΄΄έβγαλε΄΄ θέμα, που αφορούσε σε εμπλοκή του ίδιου του επιχειρηματία και της Aegean Oil σε υπόθεση χρεών προς το Δημόσιο. Το θέμα έπαιξε σε συγκεκριμένα Μέσα με τον τίτλο Στον Τειρεσία Μελισσανίδης- Aegean Oil για χρέη στο Δημόσιο. Γνωστή λίγο ως πολύ η ιστορία.

    Στο ενδιάμεσο προέκυψε και η ιλαροτραγική υπόθεση πώλησης του 902 από το ΄΄Κ΄΄ΚΕ σε on shore της Κύπρου, πίσω από την οποία ήταν off shore στα Virgin Islands, για να εμφανιστεί ένας δικηγόρος ο οποίος περιέπλεξε περισσότερο την κατάσταση. Για να φτάσει η...κωμωδία στο ΕΣΡ όπου διαδραματίστηκαν πράματα και θάματα.

   Αλήθεια ρωτάμε το ΕΣΡ η ισχύουσα νομοθεσία ΄΄ισχύει΄΄ κατά περίσταση και ανάλογα με το βάρος της υπόθεσης;

   Αυτό προσώρας, για το ΕΣΡ.  Αποκαλύφθηκε όμως, πως ο νέος 902 θα βγάλει πρόγραμμα (;) στον ΄΄αέρα ΄΄ μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου; Έξοχα, ούτε στις...Παρθένες Νήσους δεν γίνονται αυτά!

    Ο Βαγ. Μαρινάκης από την πλευρά του αρχικά ονοματίζει τον Φ. Βρυώνη για ιδιοκτήτη ή ΄΄μπροστινό΄΄ του 902. Από την αρχή της εβδομάδας αναφέρεται στον Δημ. Μελισσανίδη, πως ΄΄κρύβεται΄΄ πίσω από την υπόθεση. Λογικό ακούγεται, θα μπορούσε να είναι και έτσι. Γνωρίζει κάτι ο Μαρινάκης και όντως έχει δίκιο, πίσω από τον 902 ΄΄κρύβεται΄΄ πράγματι ο Μελισσανίδης ή επιχειρεί να ΄΄κάψει΄΄ το σενάριο. Ο Μαρινάκης μέχρι πρότινος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη, κάτι τα πετρέλαια, λίγο τα ποδοσφαιρικά και πάει λέγοντας.



  Τελευταία όμως έχουν αλλάξει οι όροι του παιχνιδιού και αυτό το έχει αντιληφθεί ο ΄΄γάτος΄΄ Μαρινάκης. Ο ΄΄γάτος΄΄ Μελισσανίδης έχει μπει δυνατά στο ποδόσφαιρο- μέσω της αγαπημένης του ΑΕΚ- ενέργεια που έχει στοιχίσει ήδη 3 μύρια στον Μαρινάκη. Μέσω του ΟΠΑΠ τώρα επιδιώκει να εξελιχθεί συν τω χρόνω σε ποδοσφαιράνθρωπο, με άκριες, διασυνδέσεις, φιλοδοξεί  να παίξει μπάλλα πολύ δυνατά δηλαδή.

   Και μέσω του ΟΠΑΠ που θα αποδειχθεί  πολύεργαλείο στα χέρια του Καππαδόκη.

    Εύλογο το ερώτημα οι εξελιξεις θα μπορούσαν να φέρουν πολύ πιο κοντά Κόκκαλη-Μαρινάκη, δεδομένου ότι ο ΄΄αρχί-γάτος΄΄ Σωκράτης ήταν και παραμένει απέναντι στην ομάδα Μελισσανίδη-Κοπελούζου και λοιπών;

    Προφανώς όλο το παιχνίδι, που εξελίσσεται έχει την άνωθεν- πολύ άνωθεν- ισχυρή πολιτική στήριξη και ΄΄πλάτες΄
΄
   Ακουμπούν στον ίδιο τον Αντ. Σαμαρά ή σε ανθρώπους της ομάδας του.

  σ.σ. χαμός στο Νέο Φάληρο με τα αδέλφια Αλαφούζου, αποχωρεί ή πρόκειται για αβαβά αποχώρηση του Βαρδή Βαρδινογιάννη από το MEGA (με τα χρήματα της αύξησης τι έχει γίνει;), το Action 24 της ομάδας Κούρκουλα, δηλαδή Ευ. Βενιζέλου που στοχεύει, η αναφορά του kourdisto.portokali για ενδεχόμενη είσοδο του συγκροτήματος Bild/ Σπρίνγκερ στο μετοχικό κεφάλαιο του Τηλέτυπου που κολλάει.

   Α! και για να έχουμε καλό ερώτημα με το ομολογιακό του MEGA τι γίνεται, οι εγγυήσεις δόθηκαν;  Και εάν ναι μπορεί η κοινοπραξία των τραπεζών ή η Alpha Bank ως επικεφαλής να τις γνωστοποιήσει και στο χρηματιστήριο για να ενημερωθούν οι μέτοχοι της εισηγμένης εταιρείας.

   Εξυπνη η κίνηση του Σταύρακα να αποσύρει σε αυτή την συγκυρία τον ΔΟΛ από το ΧΑ. Ομως γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Βρόγχος βλέπετε ο δανεισμός, οι υποχρεώσεις πάνω από 320 μύρια, μεγάλα τα ανοίγματα στις τράπεζες κυρίως στην Alpha Bank, υπό κρατικόέλεγχο οι τράπεζες, στο έλεος των δανειστών επί της ουσίας.

Κυρίες και κύριοι προσδεθείτε the show must go on!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σήμερα το απόγευμα στις 20:30 στο κηποθέατρο Παπάγου, να καμαρώσουμε την Ευγενία Μανωλίδου που δίνει συναυλία.
Σηκωθείτε, από κρεβάτια, ντιβάνια, καναπέδες ….πάρτε γιαουρτάκια, αβγουλάκια, ντομάτες, κολοκυθάκια, μπάμιες, μελιτζάνες, σκόρδα και κρεμμύδια, άνηθο και μαϊντανό και άλλα ζαρζαβατικά που δεν χρειάζεστε ….καθότι στο τέλος της συναυλίας η Ευγενία θα κάνει και διαγωνισμό μαγειρικής, για το καλύτερο “αλλά μπριάμ” κυβερνητικό σχήμα…!