Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ...

Το ένα βραβείο πίσω από το άλλο. Τυχαίο; Δεν νομίζω. 

Τρέχατε να ανοίξετε κωδικό στο Μέμο γιατί ήταν εκσυγχρονιστής και είχε εξοχικό στη Μύκονο,  στον Χρύσανθο γιατί έπαιζε περιφέρεια (που είσαι ρε Χρύσανθε με τις ωραίες σου αναλύσεις για τον Κούμπα και τις άλλες «δημοκρατικές δυνάμεις» στο ταμπλό, κυρίλεψες τώρα και το παίζεις σύμβουλος πρωθυπουργού και εμείς μαραζώνουμε από ζήλεια) και στον Ζαχαρία, γιατί ήταν άνθρωπος των τεχνών!

Κωδικό μάγκα μου ανοίγεις εκεί που δεν σε βρίσκει κανείς. Εκεί όπου ο παράδεισος δεν είναι μόνο φορολογικός αλλά και πραγματικός (άσε τον Μαυραγάνη και τον Στουρνάρα μαζι με τον Robert να ψάχνουν να τα βρουν για να στα πάρουν). EFG Securities Services στα Jersey.


Με γραφεία στα Cayman, Μπαχάμες, Guernsey, Σιγκαπούρη και όπου αλλού βάλει το πονηρό μυαλό σας «επενδύεις» τις οικονομίες σου για να έχεις καλά … γεράματα. Ανώνυμα, αφορολόγητα και άλλα πολλά Α. 

Αυτό είναι αναρχία μάγκες. Πάρτε το χαμπάρι. Βραβευμένη αναρχία ...


Α πριν λίγα 24ωρα ξηλώθηκε το αφεντικό του private banking της EFG International. O Ludovic Chechin-Laurans επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και είναι ήδη στις Μπαχάμες, όπου θα συνεχίσει τη συνεργασία σε φιλικό επίπεδο! 

Πατριώτη ήταν μεγάλο το δάγκωμα και τον «καθάρισες» στο γόνατο;     

Δεν υπάρχουν σχόλια: