Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ …

Tου “Αλιέως” 
Για το μπάχαλο με τις δημόσιες συχνότητες υπάρχουν ευθύνες. Η κυβέρνηση αδιαφορεί, αν και ορισμένοι "βλέπουν" πως "παροτρύνει" την αλλαγή των χρήσεων τους. Το ΕΣΡ είναι σε διακοπές (σιγά τώρα και όταν δεν ήταν...)  , έχοντας εξασφαλίσει παράταση της σύμβασης του, κατά 6 μήνες, ως τον Ιανουάριο 2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι, αντιμετωπίζει την κατάσταση με .στωικότητα. Εχτουν παραγίνει συστημικοί εκεί στην Κουμουνδούρου. Όμως επί της ουσίας το ΔΗΜΟΣΙΟ  δικαίωμα χρήσης των


συχνοτήτων έχει αντικατασταθεί με το αίσχος της κατάληψης  του. Κι ενώ η Ευρώπη κάνει διαγωνισμούς για τη διανομή τους και εισπράττει έσοδα, εδώ παραχωρούνται με "κόκκινα χρυσόβουλα". 

Και εν τέλει...Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου- αλλά ο επιχειρηματίας Πάνος ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλέκεται με τον καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στην πώληση των 902 ;.

 ΝΑΙ ή ΟΧΙ, καθαρές κουβέντες.


Γιατί ο lobbystas δεν πιστεύει, πως ένας τόσο πετυχημένος επιχειρηματίας, διορατικός επαγγελματίας και ευφυέστατος παράγων έχει λόγο να...σύρεται το όνομα του από προχθές το βράδυ σε σενάρια επί σεναρίων και διαρροές για ΄΄μπροστινούς΄΄ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: