Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ……. ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ...

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι, απορρίφθηκε ανεπιφύλακτα, με τελική μη εφέσιμη απόφαση, η αγωγή εναντίον της TOUSA Inc και των θυγατρικών αυτής, των κ.κ. Κωνσταντίνου Στέγγου, Ανδρέα Στέγγου, Γεωργίου Στέγγου, Μαριάννας Στέγγου, Antonio Mon, Tommy McAden, Larry Horner, William Hasler, Michael Poulos, Susan Parks, J. Bryan Whitworth, Paul Berkowitz, Candace Corra, Russell Devendorf, Brian Konderik, Tom McAndrew, Dave Schoenborn, Gordon Stewart, Stephen Wagman, ως και της Τεχνικής Ολυμπιακής Α.Ε. (“TOSA”), που κατατέθηκε το 2009 στο Πτωχευτικό Δικαστήριο για τη Νότια Περιφέρεια της Florida (Υπόθεση No. 09-01616), μετά την υπογραφή, στις 4 Ιουνίου 2013, Συμφωνίας Διακανονισμού ή Συμβιβασμού, από την TOUSA, Inc. (“TOUSA”), την Επίσημη Επιτροπή των Ανέγγυων Πιστωτών της TOUSA και τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα μέρη. 


Σαν αποτέλεσμα, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013, τα Μέλη του Δ.Σ. της TOUSA, Κωνσταντίνος Στέγγος, Ανδρέας Στέγγος, Γεώργιος Στέγγος και Μαριάννα Στέγγου, που είναι και μέλη του Δ.Σ. της Τεχνικής Ολυμπιακής Α.Ε., θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους ως μέλη του Δ.Σ. της TOUSA και από μέλη οποιωνδήποτε επιτροπών αυτής. Ούτε η TOSA, ούτε τα παραπάνω παραιτούμενα μέλη του Δ.Σ. της TOUSA κατέβαλαν κάποιο χρηματικό ποσό ως μέρος της Συμφωνίας Διακανονισμού. Η TOSA και τα προαναφερόμενα Μέλη Δ.Σ. δεν έκαναν οποιαδήποτε παραδοχή για αδικοπραγία, αρνήθηκαν (και συνεχίζουν να αρνούνται) οποιαδήποτε ευθύνη και έχουν απαλλαγεί από οτιδήποτε θα επέφερε ή προκαλούσε άλλη αγωγή, αναφορικά με την υπόθεση πτώχευσης της TOUSA.   

Υ.Γ. Συμβιβασμός σύμφωνα με την νομοθεσία στη Florida. Κώστα μου, εάν εγώ δλδ έχω «απαιτήσεις» ως μέτοχος μπορώ να χρησιμοποιήσω την απόφαση στα ελληνικά δικαστήρια ε; Θα επανέρθω με ρεπορτάζ αφού ενημερωθώ με τις λεπτομέρειες. Ένα δυο τηλεφωνάκια στο USA μια ματιά στα ψιλά γράμματα της αποφάσεις και να βγήκε το ρεπορτάζ …


Α αυτό που δεν κατάλαβα, γιατί η παραίτηση κυριακάτικα και όχι τη δευτέρα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: