Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ …

Tου “Αλιέως”
Από   1η Σεπτεμβρίου, ο  Νικόλαος Καραμούζης εντάσσεται στην Τράπεζα Πειραιώς ως Σύμβουλος Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου Πειραιώς.
 ,.
Ο Ν.  Καραμούζης θα έχει κυρίως την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου μετασχηματισμού της Γενικής Τράπεζας σε ανεξάρτητο επενδυτικό και αναπτυξιακό οργανισμό.
   Η Γενική Τράπεζα θα στοχεύσει επίσης στην άντληση ιδιωτικών μετοχικών κεφαλαίων από την εγχώρια και διεθνή κεφαλαιαγορά με αύξηση κεφαλαίου υπέρ ιδιωτών μετόχων μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

   Τι δήλωσε ο Νικόλας με την επισημοποίηση της συνεργασίας, ΄΄ Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα για την τιμή που μου έκανε να με εντάξει στο στελεχικό δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς. Ενώνω τις δικές μου δυνάμεις με τα άξια και ικανά στελέχη και το προσωπικό του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, σε μια συλλογική προσπάθεια για να ενισχύσουμε περαιτέρω τον σημαντικό του ρόλο στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στην οικονομία και στην κοινωνία.
΄΄.

     Από τον lobbystas οι θερμότερες ευχές, καθώς ο Νικόλας ήταν και μένει ούτως ή άλλως εντός του πεδίου παρακολούθησης μας.          

1 σχόλιο:

yellowbird είπε...

πάρτυ αποτυχημένων ... υποτίθεται ότι συρρικνώνεται ο τραπεζικός τομέας και ο σάλιας προσλαμβάνει σκουπίδια ...