Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΤΟΣΟ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΤΟΣΟ;

Tου “Αλιέως”
Θα ασχοληθείτε κύριοι των Εξωτερικών, του Άμυνας. Θα ξυπνήσετε στο Μαξίμου;

    Νέα βίαια επεισόδια σημειώθηκαν χθες στην Πρεμετή, στην Αλβανία (ή στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου εάν προτιμάτε) ανάμεσα σε ορθόδοξους κατοίκους της πόλης και τις δυνάμεις της ιδιωτικής αστυνομίας έξω από τον Ιερό Ναό των Εσοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Κλιμακώνουν τις προκλήσεις τα Τίρανα είναι προφανές πλέον στους περισσότερους πλην του Μαξίμου, του ΥΕΘΑ και του καθ΄ ύλην αρμόδιου ΥΠΕΞ, Ευ. Βενιζέλου. Ο Μπένυ βέβαια προτιμά να ασχολείται με την προετοιμασία του ταξιδιού του στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο των ΥΠΕΞ της ΕΕ ΄για τις δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο. πΟΥ ΚΑΙρός να ασχοληθεί με την Πρεμετή, έτσι το βάρος της ελληνικής απάντησης έχει περιοριστεί σε επίπεδο Προξενικής Αρχής. Στο δε Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο ΄΄άγνωστοι΄΄ εκσφενδόνισαν πέτρες προκαλώντας υλικές ζημιές.

  Μέχρι ο νουνεχής αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος προειδοποιεί την Αθήνα, πως ΄΄ξαναζούμε τον εφιάλτη του 1967 όταν το καθεστώς Εμβέρ Χότζα νόμιζε ότι θα ξερίζωνε για πάντα την θρησκευτική πίστη από τον αλβανικό λαό΄

΄.
   Ακούει η Αθήνα, ακούν εκεί στην Βασ. Σοφίας ή στη Μεσογείων; Την ώρα που ή νέα αλβανική κυβέρνηση στρέφεται ακόμη περισσότερο προς την Άγκυρα και οι Τσάμηδες εντείνουν τις προκλήσεις το ΄΄κρατίδιο΄΄ των Αθηνών συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ετοιμάζεται δε να προχωρήσει σε ουσιαστικές παραχωρήσεις έναντι των Τιράνων για την προ-ένταξη τους στην ΕΕ, εκχωρώντας τα αυτονόητα.

    Ο περί παντός του επιστητού κατά τα άλλα λαλίστατος Ευ. Βενιζέλος γιατί κωφεύει;

    Ο περί των εθνικών θεμάτων ευαίσθητος Αντ. Σαμαράς συνειδητοποιεί το μέτωπο που ΄΄κακοφορμίζει΄΄ στα Β.Δ σύνορα μας ή ασχολείται με το success story του;

     Και ο bon viveur sir Dimitrios Avramopoulos δεν έχει κουβέντα να πει;


    Τόσο εξωνημένοι πια έχουμε καταντήσει, τόσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: