Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

Καραμούζης γεννιέσαι δεν γίνεσαι! Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του προκαλεί ανοιχτά, με τρόπο ύπουλο και βρώμικο, τα πρώην αφεντικά του. H οικογένεια Λάτση θα σιωπήσει μπροστά στη πρόκληση αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο εν λόγω κύριος γνωρίζει έργα και ημέρες της οικογένειας ή θα τον βάλει στη θέση του απαντώντας του όπως πρέπει; Δεν έχει καμία αξία το όνομα που κουβαλάτε στην πλάτη σας «αξιότιμη» οικογένεια Λάτση;   

 Σε δυο σημεία της επιστολής του λέει τα εξής:

"ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ


ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και σε συνεργασία με διεθνείς συμβούλους ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης του Ομίλου και επιστροφής του σε κερδοφορία το 2015. Παράλληλα, στοχεύσαμε και τελικά προσελκύσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ενδιαφέρον ξένων ποιοτικών, στρατηγικών επενδυτών, οι οποίοι υπέβαλαν το ενδιαφέρον τους για την Τράπεζα στις αρμόδιες αρχές. Επιδιώξαμε να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία και τη συνέχειά μας μέσα από τη διατήρηση του ιδιωτικού μετοχικού μας χαρακτήρα, που είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της Τράπεζας, των εργαζόμενων, των πελατών και της ελληνικής οικονομίας."

Τι μας λέει ανοιχτά; Ότι μετά από συλλογική δουλειά σπάσαμε το deal με την Εθνική φορτώσαμε την τράπεζα στο ΤΧΣ και αμέσως μετά θα παίρναμε παρθένα την τράπεζα και πάλι στα χέρια μας. Είναι έτσι Μαριάνα Λάτση; Αυτό ήταν το σχέδιο σας συλλογικά ή σας εμπλέκει βρώμικα και ύπουλα στην επιστολή του ο κύριος;

Και συνεχίζει ο κύριος:

"Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΜΙΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ, να οδηγήσουμε την Τράπεζα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναδιάταξη του τραπεζικού συστήματος, εκεί που ονειρευτήκαμε και στοχεύαμε, ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ, για την αξία και την προοπτική της Τράπεζάς μας στο νέο περιβάλλον.

 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ."

Τι μας λέει εδώ; Ότι πιάστηκε κορόιδο ο κύριος, ότι τον δούλεψαν και μάλιστα ειρωνεύεται την οικογένεια Λάτση που λίγο πολύ λέει ότι έβαζε και λεφτά από τη τσέπη της για να στηρίξει την τράπεζα!!!

Το κερασάκι του όμως στο τέλος είναι όλα τα λεφτά. Τι λέει; 

Αναγνωρίζω ότι πιάστηκα μ@λ@κ@ς από την οικογένεια Λάτση !!!

Υπάρχει άλλη ευθύνη που μπορεί να αναλάβει όταν η τράπεζα φορτώθηκε στον ελληνικό λαό;  


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


ΟΥΔΕΙΣ
ΑΓΝΩΜΟΝΕΣΤΕΡΟΣ
ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.

ΑΛΙΕΥΣ.