Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

SIND SIE IDIOT ? (ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;)




Μαλάκες ευρωπαίοι σκάστε τους έλληνες τραπεζίτες όπως έσκασαν αυτοί έναν ολόκληρο λαό !!! Τα λεφτά δεν πάνε στην ελληνική οικονομία κύριοι της Ευρώπης. Πάνε στους τραπεζίτες !!!  

Παράταση των καθεστώτων εγγυήσεων και ομολογιακών δανείων στα πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013, ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, βάσει των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κρατικές ενισχύσεις. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός των μέτρων είναι να διευκολυνθεί η πρόσβαση των πιστωτικών ιδρυμάτων στη χρηματοδότηση. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τα εν λόγω καθεστώτα για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2008. Είχαν δοθεί αρκετές παρατάσεις - η τελευταία δόθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2013. Η Επιτροπή εκτίμησε ότι η παράταση των μέτρων συνάδει προς τις οδηγίες της σχετικά με τα μέτρα στήριξης των τραπεζών κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τα εν λόγω μέτρα που έλαβαν παράταση είναι στοχοθετημένα, αναλογικά και περιορισμένα σε χρόνο και έκταση. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 107 (3) (Β) ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ (ΣΛΕΕ).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξέχασε να αναφέρει πως δεν έχει ελέγξει αν τα 90 δις που δύνονται στις τράπεζες άτοκα από το 2008 καταλήγουν στην πραγματική οικονομία ή αν υπάρχουν οι ανάλογες εγγυήσεις με ακίνητα των τραπεζών.
Ο Χατζηδάκης χτες παρακαλούσε τους τραπεζίτες να ρίξουν μόλις 1,5 δις στην πραγματική οικονομία αλλά αυτοί κάνουν τους δύσκολους.
Η Blackrock προφανώς έχει εικόνα της πραγματικής κατάστασης και έχει ενημερώσει το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε.

gerolykos politis είπε...

το 2008 - 2009 έτρεχε το ΕΣΠΑ. Η εντολή των διοικήσεων των τραπεζών στο αρμόδιο προσωπικό ήταν (με non paper) : θα δίνεις χρήματα ΕΦΟΣΟΝ ο πελάτης σου υπογραψει .... οικοιωθελώς .... πως "δίνει" cash collateral το ποσό του τραπεζικού δανεισμού στην τράπεζα.

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ....ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον Ανώνυμος είπε... ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ....ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ; 26 Ιουλίου 2013 - 3:46 μ.μ.
:
πιστεύω ότι το κάνει για να μη βαρεθείς, εκτός κι αν ξέρει και τότε ... τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας πιάσει ο κώλος.

Άσε που εσύ ως ανώνυμος δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Οι επώνυμοι όμως .... :)