Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

MONSIEUR ΤΣΑΜΑΖ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ;




















Είπε ο μεγάλος μάνατζερ:

«Θα έπρεπε να εξασφαλιστεί ότι στην Ελλάδα θα παραμείνουν τρεις ή τέσσερις μεγάλες εταιρείες οι οποίες θα προσφέρουν το σύνολο των υπηρεσιών, αλλά και θα μπορούν να κάνουν επενδύσεις. Έτσι, η χώρα μας θα μπορέσει να ακολουθήσει, πάρα πολύ γρήγορα, την τεχνολογική εξέλιξη και, γιατί όχι, να γίνει ακόμη και πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα»

Δηλαδή monsieur να καθιερώσετε κανονικό καρτέλ ! 

Τρεις με τέσσερις αλλά να είναι μεγάλες ε; Σήμερα που υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας; Ίδιες υπηρεσίες, ίδια τιμολόγια δεν έχετε; Ή μήπως είσαι της λογικής Κωστόπουλου ότι στην Ελλάδα υπάρχει χώρος μόνο για 2,5 τράπεζες δλδ κανονικότατο καρτέλ με την τσέπη του χορτασμένη γιατί αν είναι πολύ μοιράζετε η πίτα των εκατομμυρίων. 
    
Είπε και άλλα ο μεγάλος μάνατζερ:


«Η ρυθμιστική αρχή είναι ανεξάρτητη και υποτίθεται πως δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανέναν. Έχω εκφράσει τον προβληματισμό μου και στην κυβέρνηση και σε δημόσιες τοποθετήσεις: δεν μπορεί επειδή αδυνατούν οι εναλλακτικοί πάροχοι να επενδύσουν, λόγω του υψηλού δανεισμού τους και του αρνητικού cash flow, να μην αφήνουν τον ΟΤΕ να αναπτυχθεί. Οι πάροχοι που έκλεισαν άφησαν 140 εκατ. ευρώ φέσια στον ΟΤΕ με την προστασία του ρυθμιστή. Δεν βοηθάει τη χώρα έτσι»
«Ο ΟΤΕ θα μπορούσε να είναι πιο φθηνός, αλλά δεν του το επιτρέπει ο ρυθμιστής. Έτσι προστατεύει εναλλακτικούς παρόχους, οι οποίοι αδυνατούν να επενδύσουν».

Κύριοι εισαγγελείς φωνάξτε τον μεγάλο μάνατζερ διότι καταγγέλλει ότι η ρυθμιστική αρχή τα έχει κάνει πλακάκια με τους εναλλακτικούς παρόχους και μάλιστα τους προστατεύει στο φαγοπότι των 140 εκατομμυρίων !!! Μάλιστα ζητά ανοιχτά το κλείσιμο της αρχής γιατί είναι εμπόδιο στα … μεγαλόπνοα σχέδια του !!!

Μα το θεό θα κατέβω στην υπόγα να ξεσκονίσω τις κούτες με τα αρχεία για τα φαγοπότι του ΟΤΕ στην Αρμενία στην Σερβία στην Ρουμανία και όλα τα υπόλοιπα της χρυσής μάσας του ΟΤΕ. 

Ας κάνει και 40 αρια δεν πειράζει. Άλλωστε τον Αλέκο τον περιμένω Σεπτέμβριο για συναγρίδα στα λημέρια κάτω από το αυλάκι …

Δεν υπάρχουν σχόλια: