Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

GIORGO ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ; *UPDATE 23.50 (GIORGO ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ; Α ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ …)

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία των αναγνωστών με το Lobbystas.gr είναι όλα τα λεφτά. Το έχω ξαναπεί, το εννοώ και το πιστεύω και δεν πρόκειται περί κολακείας. 
 Είναι  οι καλύτεροι ρεπόρτερ με βασικό χαρακτηριστικό την αμεσότητα στο χρόνο. 
Ακόμα και αυτοί που με βρίζουν σε καθημερινή βάση με email ειδικά όταν παίζουν τραπεζικά θέματα. 
Μετά λοιπόν από την απαραίτητη δημοσιογραφική διασταύρωση καταλήγουν σε δημοσίευση. 
Σήμερα  έλαβα μήνυμα από αναγνώστη στη Γερμανία. Επικοινώνησα λοιπόν μαζί του και μετά από την ταυτοποίηση των στοιχείων του (μην το κρίνετε χωροφυλακίστικα, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω και καταλαβαίνετε για ποιό λόγο) μου απεκάλυψε τα εξής με αφορμή την ανάρτηση «ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...»;
Ο Giorgo έχει πέσει σε μεγάλη δυσμένεια στο κόμμα του. Ο Ρέσλερ έχει εκφραστεί ανοιχτά λέγοντας ότι ο Giorgo έχει προκαλέσει μεγάλη δυσφορία. Οι εκτιμήσεις και μάλιστα όχι μόνο των πολιτικών αναλυτών στη Γερμανία, είναι ότι θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο το "κόψιμο" του στις επικείμενες ευρωεκλογές ! 
Ο φίλος αναγνώστης λοιπόν στο ρόλο του ανταποκριτή από τη Γερμανία μας δίνει μια νέα, ίσως και την πραγματική διάσταση, σχετικά με τις προθέσεις του Giorgo  να έρθει στην Ελλάδα και να βάλει υποψηφιότητα στην πατρίδα για να την σώσει και αυτός !
Είναι έτσι κ Giorgo Χατζημαρκάκη; Το βήμα του Lobbystas.gr είναι ανοιχτό...

*Του αφαίρεσαν το ντοκτορά. 

Από τον ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτή των Γερμανών Φιλελεύθερων, Γιώργο Χατζημαρκάκη, αφαιρέθηκε ο τίτλος του διδάκτορα με την αιτιολογία της εκτεταμένης λογοκλοπής. Έπειτα από διαδικασία αρκετών εβδομάδων, η εξεταστική επιτροπή του Πανεπιστημίου της Βόνης αποφάσισε ομόφωνα την αφαίρεση του τίτλου του διδάκτορα από τον Γ. Χατζημαρκάκη. Η εκτίμησή της ήταν πως «σε πολλά σημεία έκανε χρήση κειμένων άλλων συγγραφέων χωρίς την προβλεπόμενη αναφορά σε αυτούς παρά σε μερικές υποσημειώσεις» και πως «περισσότερο από το μισό της διδακτορικής εργασίας του ήταν προϊόν από άλλες πένες». Οπως δήλωσε ο κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του πανεπιστημίου, Γκίντερ Σουλτς, «στο μέλλον θα καταβάλλουμε εντονότερες προσπάθειες ν' αποφευχθούν τέτοια λάθη». Ο Γ. Χατζημαρκάκης κατέθεσε την εργασία του και αναγορεύτηκε διδάκτωρ το 2000. Την επιμέλεια της εργασίας είχαν οι καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου, Ντέτλεφ Κάρτεν (εν τω μεταξύ συνταξιούχος) και ο επίτιμος Ούβε Χολτς, από τους οποίους προφανώς διέφυγε ό,τι διαπίστωσαν χρόνια αργότερα ερευνητές της διαδικτυακής πλατφόρμας VroniPlag. Ο ίδιος ο Χατζημαρκάκης διατείνεται ότι τη συγκεκριμένη μέθοδο παράθεσης αποσπασμάτων και υποσημειώσεων γνώρισε και υιοθέτησε το 1995 ως ερευνητής στην Οξφόρδη. Πρόκειται για ακόμη μία αφαίρεση διδακτορικού τίτλου λόγω λογοκλοπής μετά τις περιπτώσεις του Γερμανού πρώην υπ. Αμυνας, Κ.-Τ. φον Γκούτενμπεργκ και της ευρωβουλευτού Σιλβ. Κοχ - Μέριν.

ΟΛΓΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ (Πηγές: ιστοσελίδα «Σπίγκελ», «Μπερλίνερ Τσάιτουνγκ», «Γκάρντιαν»)http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=293661


Σχόλιο αναγνώστη. Η ιστοσελίδα που αναφέρει είναι http://logoklopi.weebly.com/alphanutauiotamuepsilontau974piiotasigmaeta-sigmatauomicron-epsilonxiomegatauepsilonrhoiotakappa972.html

1 σχόλιο:

Προβοκάτορας είπε...

Σε αυτή την Ιστοσελίδα μπορεί να λύσετε κάποιες απορίες...