Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΄΄ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ΄΄.

Tου “Αλιέως”   
  Η αλλαγή διοίκησης στην Eurobank πυροδοτεί έναν ακήρυχτο παρασκηνιακό πόλεμο, που σχετίζεται από σοβαρές business μέχρι απλές αργομισθίες ημετέρων, χαριστικών διαφημιστικών προγραμμάτων και βολέματος δημοσιογράφων, παραγοντίσκων.
   
Η αλήθεια είναι, πως στην διάρκεια της 18ετούς πορείας του ομίλου, κυρίως της περιόδου μεγέθυνσης του εντός και εκτός συνόρων αναπτύχθηκαν παράλληλες δομές, καλλιεργήθηκαν προσωπικές πολιτικές και όπως είναι λογικό έγιναν πολλά παιχνίδια. 

Το σύστημα Eurobank, όπως το όρισε η ομάδα Λάτση και το διαμόρφωση το δίδυμο Καραμούζη ( κυρίως)- Νανόπουλου  (δευτερευόντως) δεν υφίσταται. Και μαζί με αυτό πλήθος σχέσεων και ισορροπιών που είχαν ΄΄ανδρωθεί΄
΄.  
 Για αυτό λοιπόν τα χτυπήματα αρχικά του Βήματος- Ψυχάρη κατά του ΤΧΣ, της επιλογής της διοίκησης του να διορίσει τον Χρ. Μεγάλου στην Eurobank,  οι πρωτοσέλιδες βολές Πρώτου Θέματος- Καραμήτσου  κατά του Γ. Δαυίδ που ανέλαβε την προεδρία του νέου δ.σ. ενέργεια που είναι αλήθεια ότι παραξένεψε και τον lobbystas.gr αρχικά.


  Όπως μας είχε ενημερώσει η εγκυρότατη πηγή μας η ανάληψη της προεδρίας της Eurobank από τον Γ. Δαυίδ με την αναπόφευκτη έκθεση του εμπειρότατου 78χρονου επιχειρηματία ενδέχεται να σηματοδοτεί την απαρχή ουσιαστικότερων αλλαγών, εξελίξεων σε πολλά επίπεδα. Οπως ανάλογα ο διορισμός του Χρ. Μεγάλου με τον Νικόλα να ΄΄εκπαραθυρώνεται΄΄ παρά τα όσα τον διαβεβαίωναν δικοί του άνθρωποι, μέχρι την τελευταία στιγμή. Σε σημείο, που να προχωρήσει ο Νικόλας στην διοργάνωση ΄΄επενδυτικής εκδήλωσης΄΄ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: