Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΑΕΙ ΣΕ ΟΙΚΤΙΡΩ ...


Tου “Αλιέως”
Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν οι της Alpha Bank για να αποκτήσουν το νεο ΤΤ. Από πιέσεις σε όλα τα επίπεδα, επαφές σε πολιτικό πεδίο μέχρι την στήριξη των ΄΄πρόθυμων γραφιάδων΄΄ οι οποίοι επιχειρούν να αμβλύνουν όσο γίνεται τις εντυπώσεις.

   Η Τρόικα θέλει, καλώς ή κακώς Eurobank για πολλούς και διάφορους λόγους.

   Η Εθνική για δικούς της λόγους δεν θέλει Alpha Bank, όπως και η Πειραιώς.

   Η ΤτΕ διακριτικά είναι αλήθεια ψιλοστηρίζει Eurobank προφανώς για τους δικούς της λόγους.

Έτσι έχει το κλίμα, η κατάσταση. Τις τελευταίες ημέρες είναι εμφανής η προσπάθεια ΜΜΕ και συστημάτων φιλικών προς την ομάδα της Alpha Bank να επηρεάσουν, όσο μπορούν. Ναι μεν η Τρόικα θέλει Eurobank αλλά η Alpha Bank δίνει τα ρέστα της με ρευστό-cash αναφέρει το NewMoney

Η ομάδα Καραμήτσου προσπαθεί να κρατήσει, επικοινωνιακά τον Γ. Κωστόπουλο, στο παιχνίδι, υποθέτουμε χωρίς να τρέχουν άλλοι λόγοι, πέραν των δημοσιογραφικών. Αλλά και ο Μπάμπης (ένας είναι ο Μπάμπης) πήρε θέση υπέρ της Alpha Bank καθώς ο λόγος του είναι από τους πιο βαρύνοντες στο σινάφι.

   Ωστόσο για σταθείτε ρε σεις της Alpha Bank, του NewMoney κ.λπ που μιλάτε για ρελάνς με ρευστό-cash. 

Δεν είναι κατά 88% κεφαλαιοποιούμενη από το ΤΧΣ η Alpha Bank, δηλαδή κατά αυτό το ποσοστό από τους φορολογούμενους; 

Από την τσέπη των Κωστόπουλου, Μαντζούνη, Θεοδωρίδη και λοιπών ιδιωτών μετόχων εισφέρεται το ΜΟΛΙΣ 12% της ρελάνς, έτσι δεν είναι ρε κουβαρντάδες; 

Ακούς εκεί ρελάνς της Alpha Bank για το νέο ΤΤ με ρευστό. Μια ζωή μαθημένοι, με άλλων πλάτες μάγκες.

Αεί σε οικτίρω...  

σ.σ. κύριοι του newmoney- έχουμε κρατήσει το δημοσίευμα σας- Η Τρόικα θέλει Eurobank, αλλά τα δεδομένα δείχνουν Alpha Bank της 4ης Ιουλίου. Το κρατάμε για να δούμε τέλη Ιουλίου με τι...χρώματος διόπτρες παρακολουθείτε το ρεπορτάζ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: