Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΑΧ ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ … ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ …

Αχ Μητσάρα την πάτησες σαν πρωτάρης. Πάγια τακτική για όσους γνωρίζουν, με άδεια του Μαξίμου και ειδικότερα από τη γραμματεία της κυβέρνησης, ήταν στην διάθεση υπουργών τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη αρκεί να αιτιολογούσε την πραγματική αιτία διάθεσης τους, πέραν του «πρωτοκόλλου». Ο σύμβουλος που σου ετοίμασε το σχέδιο για τη γενική γραμματεία αμυντικών υποθέσεων - γιατί εκεί είναι το ζουμί και εκεί σου ξηγήθηκε ο κυρ Σταύρος τι θέλει σήμερα - πέρασε και την μετακίνηση. 
Μητσάρα με πιτσιρικάδες άσχετους «πειναλέους» κοντά σου δεν πας πουθενά. Δεν το βλέπεις; Και καλά, τουλάχιστον πες τους, γιατί έχεις την εμπειρία ότι το GULFSTREAM δεν είναι για όλους. Πες τους να ρωτήσουν τον Πάγκαλο. Χρειάζεται έξτρα προσθήκη ζώνης ασφαλείας γιατί η κανονική δεν κουμπώνει; Λέω ψέματα Μητσάρα μου; Κρυφογελούσαν οι hostesses …  

 Του Σταυρόπουλου Λάμπρου - vima.gr 

Τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλος (συνυπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα) με την οποία θα του δίνεται η δυνατότητα ως υπουργού να χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του τα αεροσκάφη EMBRAER και GULFSTREAM της Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων της Πολεμικής Αεροπορίας.


Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα τα κυβερνητικά αεροσκάφη διατίθενται για τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, ενώ πλέον θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης (δηλαδή ο κ. Ευ. Βενιζέλος, κάτι, ωστόσο, που δικαιούται έτσι κι αλλιώς ως υπουργός Εξωτερικών) και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλος.

Επίσης, με την ίδια τροπολογία επανασυστήνεται η Γενική Γραμματεία Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων η οποία είχε καταργηθεί το 2006 και μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία Αμυντικών Υποθέσεων. Πάντως, ορίζεται ότι για την στελέχωσή της δεν επιτρέπεται η πρόσληψη μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συνεργατών-συμβούλων. Με απόφαση του υπουργού καθορίζονται οι αρμοδιότητες της Γραμματείας, οι υπηρεσιακές μονάδες, το προσωπικό και οι διευθύνσεις που μεταφέρονται και υπάγονται σε αυτή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: