Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ...

Η αρχή του Lobbystas.gr μεταξύ άλλων, είναι να μην κορδώνεται σαν τα κοκόρια για πραγματικές επιτυχίες των ρεπορτάζ του.

Σήμερα είμαι υποχρεωμένος λόγο της «αυστηρής» παρότρυνσης του (του «παππού» της αγοράς) να το κάνω. Γιατί έχει δίκιο.

 Στην ανάρτηση με τον τίτλο «ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ …» και πριν ολοκληρωθεί η ΑΜΚ της Εθνικής λέγαμε επί λέξη.

 «Ο Αλέκος ρωτάει και ξαναρωτάει σε κάτι ξεχασμένα υποκαταστήματα της άνω Καρδιτσομαγούλας. Ρε παιδιά πως πάει η ΑΜΚ; Βάζει κανά φράγκο κάνας κακομοίρης  ή ακόμη έχουμε μείνει στο πεντακοσάρικο.».

Το σύνολο της ελληνικής δημοσιογραφίας μας πληροφορούσε για την μεγάλη επιτυχία της εξέλιξης της ΑΜΚ. Σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής μάθαμε ότι συγκέντρωσε από τους παλιούς της μέτοχους     675.509.526,12.

Το πεντακοσάρικο λοιπόν του ρεπορτάζ μας (Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013) επιβεβαιώθηκε 1.000.000%.Το  Lobbystas.gr θα συνεχίσει να κάνει ρεπορτάζ, όταν όλα τα media θα συνεχίσουν να παίζουν τα «δελτία τύπου» του καρτέλ των τραπεζιτών.

 Καλώς ή κακώς αυτό ξέρει να κάνει και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει...        

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΛΩΧΤΗ ΑΠΑΤΗ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΧΑΕ.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΡΙΒΕΡΣ ΣΠΛΙΤ ΣΤΗΝ ΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ 9 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ Ο ΕΙΚΟΣΑΡΗΣ?
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ Ο ΓΔ ΚΑΙ Ο ΕΙΚΟΣΑΡΗΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕΙΩΣΗ. ΕΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ Η ΕΧΑΕ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ "ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΑΝΕ , ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ?
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ(ΕΤΕ) ΣΤΟ ΡΙΒΕΡΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 9 ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ 4ΚΑΙ ΚΑΤΙ(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ), ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ? ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΡ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΔ ΚΑΙ 20ΑΡΗΣ?

ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΟΡΤ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ ΧΑΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΗΤΟΙ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ,ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ.
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΗΛ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΠΑΝΚ ΡΑΝΙΝΓΚ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ.........