Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ Ή ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ… (ΤΙΤΛΟΙ ΛΑΪΚΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ)

Tου “Αλιέως”













Ένα - ένα αποχωρούν τα μεγαλοστελέχη της ομάδας Λάτση, από την κρατική πλέον Eurobank.

Η αποχώρηση του Τίμου Χριστοδούλου, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την έξοδο του Νίκου Νανόπουλου δείχνει πως ο πρώην όμιλος συμφερόντων Λάτση απογαλακτίζεται σταδιακά.

Ούτως ή άλλως ο μεγαλοεπιχειρηματίας από τη στιγμή  που του δόθηκε η δυνατότητα από τον Αντώνη Σαμαρά να την...κάνει με ελαφρά πηδηματάκια πέρυσι τον Ιούνιο αποτελεί ισχυρό μέτοχο μειοψηφίας της νέας Εθνικής.

 Όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί ο lobbystas το δώρο του Μαξίμου στον Σπ. Λάτση μόνο αμελητέο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Απεναντίας εάν ακολουθείτο η διαδικασία της Εμπορικής- Credit Agricole ο πρώην βασικός μέτοχος της (τότε) Eurobank θα έπρεπε να καταβάλλει γύρω στα 2,2-2,4 δις ευρώ.  Ο Σπ. Λάτσης είχε μία πολύ καλή ευκαιρία να πουλήσει το ποσοστό του στην Eurobank όταν αυτό αποτιμάτο περίπου 2,5 δις ευρώ την εποχή που είχε υποβάλλει προσφορά η BNP Paribas. Το deal δεν έγινε, λόγω των περί του αντιθέτου προτροπών 2-3 πολύ στενών συνεργατών του Σπ. Λάτση (προφανώς για να μη χάσουν τα officia ) όπως είχε λεχθεί τότε κάτι που μάλλον δεν φαίνεται να ξέχασε ο μεγαλοεπιχειρηματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: