Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ …
























Tου “Αλιέως” 
Εικόνα κατάρρευσης για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση για τα δικαιώματα της Εθνικής, τα ΕΤΕΔ.
Στα 0,25 ευρώ στη συνεδρίαση της Τρίτης (-55,6%) όταν προ 4ημέρου η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης ήταν 4,55 ευρώ ανά ΕΤΕΔ. Ζημιά ανά δικαίωμα 4,3 ευρώ.

  Τα Ταμεία απ΄ότι μαθαίνουμε αυτές τις 3-4 συνεδριάσεις δεν τολμούν να πουλήσουν τα δικαιώματα που τους αντιστοιχούν- περίπου 14.000.000 ΕΤΕΔ/Εθνικής- καθώς οι διοικήσεις τους φοβούνται μήπως βρεθούν κατηγορούμενοι για απιστία. Μη πουλώντας όμως μετρούν ήδη ζημιά 4,3 ευρώ ανά ΕΤΕΔ, που πρακτικά σημαίνει πως γράφουν ζημιά πάνω από 55 μύρια ευρώ. Σαν να λέμε δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω γκρεμός.

   Τι γίνεται τώρα ανευθυνουπεύθυνοι ξεκινώντας από τον καθ΄ύλην υπεύθυνο Γιάννη Στουρνάρα μέχρι το τελευταίο μέλος δ.σ. του μικρότερου ασφαλιστικού ταμείου. Για να δούμε πως θα ξεμπλέξουν οι ιθύνοντες νόες αυτού του...εγκλήματος.

  Εμείς Γιάννη εδώ στο lobbystas σε είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα. Και ας βρέθηκαν διάφοροι καλοθελητάδες να χύσουν τη χολή τους.

   Πάντως εμείς έχουμε καθαρή την (δημοσιογραφική) συνείδηση μας.


  Άντε και καλά ξεμπερδέματα.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΤΕ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΧΩΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΥΜΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΣΤΑ 5,20 ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ - ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 0 ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Τα ταμεια εχουν πουλησει και γκρεμισαν την τιμη - λαθος ρεπορταζ εχετε

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πλάκα στην γραφή σας αγαπητέ, αλλά από οικονομία και αγορές μεσάνυχτα.
Μείνατε πίσω, τα χρόνια πέρασαν και οι αγορές άλλαξαν, και εσείς μείνατε στον κέκροπα και στην αλκατέλ.
Διακρίνω ένα υπαρξιακό πρόβλημα, το οποίο μάλλον πηγάζει από την μη αναγνώριση σας, από το οικογενειακό και εργασιακό σας περιβάλλον.
Νομίζω δε, ότι στα οικονομικά τα έχετε κάνει μαντάρα, και αν ποτέ είχατε βγάλει μερικά χρήματα, τα έχετε χάσει όλα στις αγορές.
Σίγουρα ως μιά γραφική φιγούρα από το παρελθόν, προσθέτετε μιά πινελιά διασκέδασης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ......ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητέ μου.
Το ρεπορτάζ λέει, πως το ΙΚΑ δν έχει πουλήσει ούτε...ένα δικαίωμα.
Μεμονωμένα ταμεία- με μικρές θέσεις μπορεί να πούλησαν, δεν λέω- αλλά τα 2-3 μεγάλα που έχουν περί τα 14-15 εκατ. δικαιώματα είτε ρευστοποίησαν σε τιμές χαμηλότερα των 0,50 ευρώ είτε ΔΕΝ έχουν πουλήσει ακόμη.
Ουδέποτε ασχολήθηκα με Κέκροπα και Αλκατέλ, εσείς μήπως?
Χαίρομαι, που παραμένω ΄΄γραφικός΄΄και διασκεδαστικός. Καλύτερα γραφικός παρά σε μνημονιακό pay roll, προτιμότερα διασκεδαστικός παρά οσφυοκάμπτης ή κυβιστηστής.
Με τιμά το σχόλιο σας.
ΑΛΙΕΥΣ.