Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΠΕΡΙ ΑΜΚ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ....

Σχόλιο αναγνώστη

Σήμερα θα αναφερθώ στην ΠΕΙΡ και στην καινοτόμο ΑΜΚ της. Έξυπνο βέβαια για την Τράπεζα και τους δυνητικούς νέους μετόχους αλλά επιζήμιο και άδικο για τους υφιστάμενους μετόχους, που δεν βλέπω για ποιο λόγο δεν πουλούν τις μετοχές τους όπως κάνουν τα στελέχη της Τράπεζας καθημερινά εδώ και καιρό. Ακόμη βέβαια περισσότερο δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό όσων αγοράζουν πάνω από το 0,17. Όταν λοιπόν η τράπεζα βάλει προς διαπραγμάτευση όλα τα δικαιώματα δηλαδή και αυτά που θα αντιστοιχούσαν στις μετοχές του ΤΧΣ, θα έχουμε τον ευτελισμό της τιμής του δικαιώματος, που θα βγει στο ταμπλό με 0,0138 ή πιο σωστά με 0,138 αφού θα προηγηθεί και εδώ reverse split 10 προς 1 τι στιγμή που σε όρους ανάλογους της ΕΤΕ και ΑΛΦΑ θα είχαν τιμή περίπου 0,8. Ζημιά πρώτη λοιπόν. Σε κάθε μετοχή που θα προκύψει από το reverse split θα δοθεί η δυνατότητα αγοράς 35,68 νέων μετοχών προς 1,70 (0,17 προ reverse). Είναι αυτονόητο πως όλοι θα υπολογίσουν τα δικαιώματα που θα μπορούν να εξασκήσουν και θα βγουν να πουλήσουν τα υπόλοιπα, οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό για να μην πω βέβαιο πως το δικαίωμα της ΠΕΙΡ θα βρεθεί στο 0,001 με πλήθος ανεκτέλεστων πωλητών. Γιατί λοιπόν να κρατήσω τη μετοχή ακόμη και στο 0,20 , το να την αγοράσω δεν το σχολιάζω καν, όταν θα δώσω 0,001 για να αγοράσω ένα δικαίωμα και με αυτό τον τρόπο να μπορώ να αγοράσω 35,68 μετοχές προς 1,70 την κάθε μια. παίρνοντας συγχρόνως και ότι warrants θα τους αντιστοιχούν. Γιατί αν και δεν έχει βγει ακόμη το ενημερωτικό εκτιμώ πως τα


ανεκτέλεστα δικαιώματα των πωλητών θα είναι οι μετοχές που θα πάρει το ΤΧΣ και για αυτές θα δοθούν τα αντίστοιχα δικαιώματα. Φυσικά με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρξουν και αδιάθετα και δυνατότητα εγγραφής για αυτά.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστα τα περιγραφετε αλλα λαβετε υποψη σας οτι κανεις πλην σαλλα και παρεας δεν γνωριζε τους ακριβης ορους της αυξησης συνεπως η αναλυση μετα χριστου προφητεια και δεν πουλαει ο κοσμος γιατι στο βαθος ελπιζει πως καποιος απο ελληνικη δικαιοσυνη καποτε θα κανει καποια κινηση εναντια στην κλοπη που γινεται και αν αναρωτιεστε αυτο δηλ ποιος δεν πουλαει δεν αναρωτιεστε ποιοι αγοραζαν τοσα δις χαρτια ολοι αυτοι θεωρουνται τι ?
ή ειναι μικροι που εχουν παρει 2 δισ χαρτια της πειρ?
αυτα για ενα σχολιο που αναρτηθηκε εκ του ασφαλους και τωρα που καταλαβαβνε ολοι (μερικως ακομη τους ακραια επαχθεστατους ορους της αυξησης)

Ανώνυμος είπε...


ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΧΟΥΣ Κ.Λ.Π ΞΕΝΟΥΣ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΟΜΩς ΚΑΙ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ALPHABANK-ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΄΄ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΄΄. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ[ΠΙΛΑΒΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΕΜΙΡΗΣ Κ.Λ.Π). ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΑΛΙΕΥΣ