Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;


Στην πώληση 15 εκατ. μετοχών της Alpha Bank θα προχωρήσουν εκτελεστικά μέλη του δ.σ. της, περιλαμβανομένου του προέδρου, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τη συμμετοχή τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα. "Μετά το πέρας των συναλλαγών, θα ακολουθήσουν οι κατά το νόμο οριζόμενες γνωστοποιήσεις", αναφέρει η  ανακοίνωση της Alpha Bank.

Γελούν και οι πέτρες με τα παραμυθάκια των Alpha boys. 

Σιγά μην πουλήσετε χαρτιά στα χαμηλά για να βρείτε παραδάκι και να μπείτε στην ΑΜΚ. Σιγά μη και δεν έχετε ξεφορτωθεί χαρτούρα στα ψηλά, τότε που έτρεχαν τα κορόιδα και έμπαιναν στις προηγούμενες ΑΜΚ, σε τιμές που για να τις ξαναγράψει το ταμπλό, θα πρέπει να κάνετε reverse split, κάθε χρόνο για τα επόμενα 5 χρόνια!

Αυτά που θα ανακοινώσετε τώρα ότι πουλήσατε είναι αυτά που μαζέψατε το προηγούμενο διάστημα από τα χαμηλά, Alpha boys

Εντάξει είπαμε μαλάκες μας ανεβάζετε, μαλάκες μας κατεβάζετε, αλλά μήπως έχετε ξεφύγει λίγο; Λίγο ε;

Αν έχετε κότσια μαζί με την ανακοίνωση της πώλησης πείτε μας και πότε τα αποκτήσατε. Που να τα βρείτε όμως τα κότσια. Ας είναι καλά οι εποπτικές αρχές και η δικαιοσύνη που επιτελεί το θεάρεστο έργο της εδώ και τόσα χρόνια. Ρε πατριώτη το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

1 σχόλιο:

spikour είπε...

Να προσθέσω κάτι μιας και φάινεται πως η πώληση ολοκληρώθηκε πακετοειδώς την Παρασκευή και με το δεδομένο πως και ο Σάλλας στης 9/05 πούλησε 5,22 εκατ. μτχ..
Και οι δύο πωλήσεις έγιναν για συμμετέχουν οι ΄’’άνθρωποι’’ στις αυξήσεις των τραπεζών τους. Ποια μεγαλύτερη δυσφήμιση από αυτή? Οι μεγαλομέτοχοι όχι μόνο δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη αλλά κερδοσκοπούν και από την αύξηση. Δεν περίμεναν έστω να πουλήσουν τις ΄΄σπασμένες ΄΄ μετοχές τους και να κρατήσουν και να ασκήσουν τα δικαιώματα που τους αναλογούσαν μετά την αποκοπή. Όχι αυτοί δεν είναι μικρομέτοχοι για να έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Είναι μεγαλομέτοχοι και αφού πούλησαν τα χαρτιά τους στις κορυφές? μετά από τα ράλι που πιθανόν οι ίδιοι δημιούργησαν θα μπουν να αγοράσουν πολλαπλάσιες μετοχές με΄΄ ιδιωτική τοποθέτηση ΄΄ ή θα παντελονιάσουν τη διαφορά ? Και μετά την ολοκλήρωση της αύξησης προτείνω να σηκώσουν και τα ποτήρια τους ει υγεία των κορόιδων… ώ με συγχωρείτε ήθελα να πω των συμμετεχόντων στις αυξήσεις των τραπεζών τους.