Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ...

Tου “Αλιέως”
Περισσότεροι από 5.000 δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν διαγνωστεί ΗΔΗ με βαριές και ανίατες ασθένειες θα περιμένουν μέχρι και πέντε χρόνια προκειμένου να λάβουν το εφ΄άπαξ βοήθημα από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ). Συγκεκριμένα από τις 35.000 αιτήσεις που εκκρεμούν για την χορήγηση του επιδόματος οι 5.000 εξ΄αυτών έχουν καταθέσει δικαιολογητικά με βαρύτατες ασθένειες όπως καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.λ.π .

   Πέντε χρόνια βρε...αθεόφοβοι, δηλαδή εάν ζει μέχρι τότε ο ταλαίπωρος ποπολάρος. Πέντε χρόνια βρε...γαιδούρια για να του δώσετε αυτό που με βάση την ανταποδοτικότητα της πολύχρονης εισφοράς του κυρίως όμως με γνώμονα την ανθρώπινη & ηθική διάσταση του προβλήματος του θα έπρεπε να του έχετε εκταμιεύσει από...χθες.

    Πέντε χρόνια ακόμη και για τους καρκινοπαθείς του ΤΠΔΥ, όταν με άνωθεν διορισμούς ημετέρων, προκλητικές αμοιβές συμβούλων- παρασυμβούλων και εθελόδουλων, όταν με κατ΄ανάθεση συμβάσεις και
στρατιές δικών σας ανθρώπων του συστήματος έχετε εξανδραποδίσει κάθε έννοια λογικής και αισχύνης σε αυτό τον τόπο.


     Βρε! αεί σε οικτίρ΄ .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΛΙΕΑ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΛΗΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝΕ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ '99 ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝΕ......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ. ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ