Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΡΕ ΓΕΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ;

Την Τετάρτη στην ανάρτηση "ΜΕΛΙΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;" έλεγα ότι αναμένω την απάντηση της Κουμουνδούρου και μετά θα σας πω το ρεπορτάζ. 
Σιγή ιχθύος από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Το Mega ως γραφείο τύπου του Αλέξη μας πληροφόρησε χθες ότι διέρρευσαν διάλογοι (τα γκαρσόνια από το Μεγάλη Βρετανία έκαναν την διαρροή ε) και οι οποίοι έχουν ως εξής, πάντα κατά το Mega.

 Μελισαν: Πως είναι δυνατόν να λέτε ότι παίρνω τον ΟΠΑΠ κοψοχρονιά; Πληρώνω 19 φορές επάνω τα ετήσια κέρδη του. 

Τσίπρας: Εμείς βλέπουμε ότι μαζί με τον ΟΠΑΠ παίρνετε το βιντεολόττο και τα κρατικά λαχεία και πληρώνετε κάτω από την αξία της μετοχής του ΟΠΑΠ.

Μελισαν: Κάποιοι φρόντισαν να ανεβάσουν τεχνητά την τιμή της μετοχής. 

Τσίπρας: Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι το κάναμε εμείς; Δεν έχουμε αντιδικία με κάποιον επιχειρηματία. Εμείς μιλάμε από θέση αρχής, θέση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος. Θέλουμε ο ΟΠΑΠ να παραμείνει στο δημόσιο.

Εσείς τι καταλάβατε από τους «αποκαλυπτικότατους διαλόγους» - αφού πρώτo και μόνο το Lobbystas.gr κάρφωνε ανοιχτά από προχθές το τετ α τετ ΜΕΛΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΛΙΟΥ - του MEGA κυρίες και κύριοι; 

Εγώ θα περιμένω και σήμερα να δω την ενημέρωση από το επίσημο γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα σας πω τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των τριών. Όπως


και το τι λέει ανοιχτά ο παραπάνω διάλογος από το επίσημο πλέον γραφείο τύπου του Αλέξη το Mega.

Αναμένοντας ωστόσο λέω και πάλι.

 ΜΕΛΙΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;          
        

Δεν υπάρχουν σχόλια: