Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΧΩΝΕΦΤΑ …

Tου “Αλιέως”
Colpo grosso Μιχάλη Σάλλα για την Millennium με τους πορτογάλους της BCP να λέγεται, πως θα βάλουν 400 εκατ. ευρώ στην αύξηση της Πειραιώς.

 Μια χαρά πάει το σχέδιο ΑΚΗ μου. Περιμένουμε τις...σαμπάνιες.

   Και ενόσω ο Σάλλας (δηλαδή το ΤΧΣ, το Σύστημα το ίδιο ) συνεχίζει να κάνει την βρώμικη δουλειά ΄΄ρουφώντας΄΄ σαν ΄΄σκούπα΄΄ ότι δεν σκεπάζεται κάτω από το χάλι ΄΄σκάει΄΄ και η ΄΄βόμβα΄΄ της Eurobank.

 Το ΤΧΣ, απ΄ ότι διαβάζουμε, θα αναλάβει την Eurobank για να την ανακεφαλαιοποιήσει. Αφού ο Σπ. Λάτσης την έκανε πέρυσι το καλοκαίρι με ελαφρά πηδηματάκια ΄΄φορτώνοντας΄΄το κουφάρι του μαγαζιού  του στους Εθνικάριους (δηλαδή στο πόπολο) ε! τώρα έρχεται η σειρά του Ταμείου να καθαρίσει. Σάμπως τα κεφάλαια, που θα διατεθούν είναι δικά τους ή θα τα πληρώσει η Αναστασία Σακελλαρίου από τα λεφτά (σ.σ. 215.000 ευρώ/ετησίως) της σύμβασης της.

  Και επειδή στα συστημικά ΜΜΕ έχει πέσει ΄΄άκρα του τάφου σιγή΄΄  λέμε για αρχή να επαναφέρουμε τι μας θύμησε τελευταία (στις 8/4) το  μαχητικό www.olympia.gr
  
   Τίτλος της ανάρτησης Οταν ο Παπανδρέου έτρωγε με τον Καραμούζη και ο κύριος Λάτσης απλώς έτρωγε...

   ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕ.

Οι τρανταχτές συμπτώσεις που οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι λησμόνησαν τόσο γρήγορα.

Ο εντιμότατος κύριος Μιωνής (που δεν τον βρίσκει η εξεταστική), πούλησε την εταιρεία του, στην EFG.

Ο κύριος Καραμούζης ομως, εκτός από τα μυστικά δείπνα με τον κ. Παπανδρέου, προωθούσε και σεμινάρια με τον κύριο Μιωνή.

H EFG τα πήρε όλα από την Ελβετία και τα πήγε στο Λουξεμβούργο, όπου οι κινήσεις στην δευτερογενή αγορά (CDS και κάτι "ομόλογα") δεν χρειάζεται να ανακοινώνονται.

Η Χρηματιστηριακή της EFG ήταν η αυτή που κατέγραψε κέρδη - μαμούθ το "μαύρο" 2011,  40πλάσια κέρδη από την δεύτερη. Για να μην πούμε 1000πλάσια από άλλες μεγάλες όπως η Alpha Finance.

Όλοι έχουν λησμονήσει πλέον το επικό δείπνο του Παπανδρέου (ως αρχηγός της αξιωματικης αντιπολίτευσης) με τον Καραμούζη (ισχυρό άνδρα της Eurobank). Έπειτα, ο Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός και φρόντισε να μην ξαναπεινάσουν ποτέ οι συνδαιτυμόνες του. Ούτε βέβαια οι βουβουζέλες της τραπεζικής διαπλοκής.

 Αυτοί που πείνασαν, είμαστε εμείς, τα παιδιά μας και τα δισέγγονα μας.

Ο μεγαλομέτοχος της Eurobank, δεν έβαλε φράγκο λοιπόν για την "ανακεφαλαιοποιηση" της τράπεζας του. Γιατί άλλωστε να το κάνει; Αφού πληρώνουν τα κορόιδα μέσω του "αναπτυξιακού" μνημονίου. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό.

Η Bild αναρωτιόταν "γιατί να πληρώσουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για τον Λάτση". Ο ΓΑΠ το φρόντισε και αυτό. Πλήρωσαν οι Έλληνες.

Αναλυτές κατά την διάρκεια του Τ3 - Τ10 αναρωτιόντουσαν ΠΟΙΟΣ έβγαλε τόσα Ελληνικά ομόλογα στην αγορά ώστε να είναι εφικτή η εκτίναξη των Spreads, αφού το free float ήταν ελάχιστο. Ήταν "τρελλός" αναρωτιόντουσαν; Όχι βέβαια.

Αλήθεια ουδείς πλην του Ολυμπία είχε αναρωτηθεί στην προηγούμενη οπερέτα "συγχώνευσης" Eurobank - Alpha, πως ήταν δυνατόν ο Λάτσης να πουλά τις μετοχές του. Όταν οι βουβουζέλες υμνούσαν την συμφωνία που θα "έβαζε φωτιά" στον τραπεζικό κλάδο. Η οποία βεβαίως ήταν ακόμα μία φούσκα.

Τα υπόλοιπα, τα έχουμε γράψει εδώ. Έχουν πλέον ιστορική σημασία. Έτσι για να πούμε ότι κάποιος μίλαγε.

Οι παλαιές "οντότητες" που δεν κατονόμασε ο Ιγνατίου. Οι ομοτράπεζοι του ΓΑΠ στα προεκλογικά δείπνα.

Που πόνταρε η χρηματιστηριακή του Λάτση και κέρδισε τόσα λεφτά;

Νέα βόμβα: Πόνταραν με 3,000 κωδικούς σε CDS και κέρδισαν, με αδιαφανή προέλευση κεφαλαίων!


     Που είναι τώρα άραγε οι εποπτικές αρχές, οι πολιτικοί προϊστάμενοι, οι λαλίστατοι μεγαλοδημοσιογράφοι. Που είναι εν τέλει και η (τάχα ) αντισυστημική Αριστερά και οι λοιπές δυνάμεις.

      Ε ρε γλέντια...!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ και το olympia είστε οι μόνοι που μιλούν με δυνατή φωνή για τα λαμόγια

Ανώνυμος είπε...


ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΤΟΥ WWW.OLYMPIA.GR

ΑΛΙΕΥΣ.