Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ...

Tου “Αλιέως”
Το τι έγινε 3-4 μέρες στο ταμπλό με τα τραπεζικά χαρτιά κυρίως δε με την Eurobank είναι λίγο ως πολύ γνωστό. 

Όπως και η μεθόδευση με την οποία το ΄΄χαρτί΄΄ σκουπίστηκε από τα χαμηλά της Δευτέρας, για να ΄΄κλειδώσει΄΄ εν συνεχεία για δύο-τρεις συνεδριάσεις.

 Ούτως ή άλλως το 85% είναι εις χείρας Εθνικής, τι σου είναι ένα 15%άρι και μάλιστα ΄΄σημαδεμμένο΄

΄. Ο πρώτος γύρος διανομών έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής, ένας δεύτερος δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί μέχρι τα μεσοβδόμαδα της επομένης.

  Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν το συζητάμε, εάν δώσουμε βάση στα ρεπορτάζ διενεργεί ΄΄σαρωτικούς΄΄ ελέηχους και εμείς εδώ στον lobbystas είμαστε 1.000% πεπεισμένοι, πως θα αποδοθούν τα δέοντα. Λέμε τώρα.

  Ωστόσο μου άρεσε πολύ ο τρόπος, που ΄΄μαζεύτηκε΄΄, ΄΄χτίστηκε΄΄ και ΄΄διανεμήθηκε΄΄ το χαρτί της Eurobank. Ο τρόπος κάτι θύμιζε, σε παλιά καραβάνα της αγοράς με παρέπεμπε. Λες α μπα!, δεν μπορεί να είναι αυτός σκέφτηκα.

Σοβαρή τράπεζα η Eurobank, άσχετα αν την ξεφορτώθηκε ο Λάτσης επιχειρώντας να ΄΄φορέσει΄΄ 2,2-2,5 δις'ακια ευρώ στο πόπολο.

Και όμως ψάχνοντας περισσότερο είδα, πως είχα δίκιο-, πρώτα βγαίνει η ψυχή και τελευταίο το χούι, δεν έλεγαν οι παλιότεροι. Όντως.


   Τι έγινε ωρέ! Manolo δεν άλλαξες και πολύ τις συνήθειες σου και απ΄ ότι μου είπαν έχεις χάσει και μερικά κιλάκια και είσαι στις πολύ φόρμες σου.

Άριστα, σκέφτηκα τι Κλωνάρια, τι Eurobank έτσι όπως είδα το άτι να καλπάζει στο ταμπλό τις τελευταίες μέρες. Επί τέλους και λίγο...χλιμίντρισμα ρε παιδί μου.

 Στην Eurobank θα σκαλώναμε τώρα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Manolo;

Ανώνυμος είπε...


...μεγάλα παιδιά είμαστε.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Αλλωστε έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη
στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Και τον
Κων. Μποτόπουλο. Τα ΄΄σαρώνουν΄΄ όλα δεν διαβάζεις τι γράφουν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι?

ΑΛΙΕΥΣ