Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΑΣΥΛΙΑ ...

Tου “Αλιέως”
Ασυλία- το Σύστημα ΄΄προστατεύει΄΄ τα μέλη του. Εν μέσω κρίσης, με τηυν κοινωνία στα κάγκελα και την πραγματική οικονομία σε ασφυξία τα κόμματα ΄΄κατάφεραν΄΄ ακόμη και μέσα στο δύσκολο 2012 να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό. Μάλιστα μ@λ@κα φορολογούμενε, την ώρα που το Σύστημα σε συνθλίβει, που οι κάθε λογής Βενιζέλοι σου κουνούν το δάκτυλο τα κόμματα συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται κανονικά από τις τράπεζες. Από ποιές τράπεζες δεν θέλει και ιδιαίτερη προσπάθεια, όπως και ο λόγος που η ATEBank διαχωρίστηκε- εξ ορισμού της ΤτΕ και του Γ. Προβόπουλου- σε good και bad bank με τα δάνεια των κομμάτων να περνούν στην πρώτη, δηλαδή στην Πειραιώς, τουτέστιν στην ομάδα Σάλλα.

Θυμίζουμε, πως μέχρι το τέλος του 2011 μόνον η ΑΤΕ είχε χορηγήσει 106,4 εκατ. ευρώ στην Ν.Δ και άλλα 92,3 εκατ. ευρώ στο ΠΑΣΟΚ (του 8% και βάλε πιο κάτω πλέον ).

 Και προφανώς για να μην υπάρξουν συνέπειες για τα κόμματα, τα τραπεζικά & κομματικά στελέχη που εμπλέκονται όλα αυτά τα χρόνια κατατίθεται (ν)τροπολογία, που παρέχει ασυλία στο ίδιο το Σύστημα. ΄΄Ορίζεται λοιπόν, ότι ΔΕΝ διαπράττουν απιστία τα όργανα της τράπεζας (σ.σ. πρόεδρος δ.σ, μέλη, εκπρόσωποι, στελέχη κ.λ.π) που εισηγούνται, αποφασίζουν, εγκρίνουν ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΝ δάνεια σε νομικά πρόσωπα είτε δημοσίου είτε ιδιωτικού δικαίου, του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που όμως είναι ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα και όχι γενικά σε επιχειρήσεις ή άλλα νομικά πρόσωπα΄΄. Κατάλαβες μ@λ@κα Ελληνα, μ@λ@κα φορολογούμενε.αυτό, που και εγώ ο μ@λ@κας καταλαβαίνω. 
   
ΣΗΜ. προς τιμήν του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλη, ο οποίος βλέπει εμπλοκή στην περιβόητη υπόθεση της χρηματοδότησης των κομμάτων και της υπόθεσης που διερευνούν οι υπ΄ατμόν Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης. Και αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στον σχετικό πίνακα, έχοντας λάβει 8,276 εκατ,. ευρώ μέχρι το τέλος του 2011.


σ.σ. άραγε εάν κάποιος φορολογούμενος ΄΄πατώντας΄΄πάνω στον ορισμό του ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τεκμηριώσει νομικά την αιτίαση του  ΚΕΡΔΟΥΣ για βουλευτές, πολιτικούς του ενός, του άλλου ή έτερου κόμματος θα έχει τύχη, τι λέτε. Πάντως αξίζει μία προσπάθεια.   
    τέτοια και χειρότερα πράττει το εγχώριο Σύστημα και μετά λέμε, πως φταίει ο ΄΄φονιάς΄΄.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο -ΚΑΤ' ΑΜΟΥΤΖΙΑ- ΤΖΙΜΗΣ, ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΛΟΜΑΤΗ, ΟΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.