Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

LE GRAND FINAL ...


What is the clown to do when he is not funny any more?

Κάπως έτσι σβήνει από το χάρτη των παραδείσων το μεγάλο «αεροπλανοφόρο» της μεσογείου. Η Κύπρος.

 Το τραπεζικό της σύστημα 7 φορές πάνω από το ΑΕΠ της. Οι Κύπριοι πάντα πίστευαν ότι είναι η Ελβετία της νέας εποχής. Γνώριζαν ότι το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Η γλυκιά μέθη της βότκας τους απογείωσε. Μόνο που μετά από κάθε μεγάλο πάρτι, φεύγουν ελάχιστοι το ξημέρωμα και πάντα με γυαλιά ηλίου. Οι υπόλοιποι μένουν πίσω όλοι τους γυμνοί αφού τα φαντεζί χρώματα του κλόουν έχουν αντικατασταθεί από μια βρώμικη μουτζούρα.

Οι μάγκες με τα γυαλιά ηλίου στη προκειμένη περίπτωση ήταν αυτοί που άδειασαν μεγάλες θέσεις κυρίως σε Εθνική και Alpha στο ταμπλό στην Αθήνα. Αυτοί που έδιωξαν στο τέλος της εβδομάδας αρκετά δις από την Κύπρο. Στο μιλητό έγινε το βίαιο χτύπημα. 

Τώρα αφού πέρασε η φούγια και δεν κάηκε το νησί από το πόπολο όλα βαίνουν καλώς. Θα το γλυκάνουμε και θα τους πουν και ευχαριστώ που τους δάγκωσαν !

Γύρω στα 70 δις είναι παρκαρισμένα στο νησί. Ντόπια και εισαγόμενα. Το μεγάλο χτύπημα όμως δεν είναι μόνο εκεί αλλά  στις θυγατρικές. Στο City βρίσκεται ο μεγάλος θησαυρός. Πάνω από 200 δις βρίσκονται στις Κυπριακές τράπεζες άμεσα η έμμεσα σε μορφή καταθέσεων, trust, θεματοφυλακή κ.τ.λ.

 Το σύμπλεγμα των φορολογικών παραδείσων της ευρύτερης περιοχής έχει παρκαρισμένα τα πακέτα στο City. Και εδώ έρχεται το μεγάλο κλάμα, αυτοκτονίες και τα χάπια.

Σύμφωνα με επιστολή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου που δημοσιεύει η Κυπριακή ιστοσελίδα 24Η «απαγορεύεται προσωρινά και μέχρι νεωτέρας την εισαγωγή είτε από ιδρύματα υποκείμενα στην εποπτεία της, ή κατ΄ άλλο τρόπο εντολών πληρωμή ή μεταφορά κεφαλαίων σε οποιοδήποτε σύστημα πληρωμών εκκαθάρισης ή και διακανονισμού συναλλαγών που λειτουργεί εντός ή εκτός της Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένων εντολών εντός του ιδίου πιστωτικού ιδρύματος».

ΕΙς αύριο τα σπουδαία.


 ΕΔΩ το link με το δημοσίευμα και το έγγραφο
              
                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: