Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΣΕ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΖΗΣΑ ...

Ελλάδα 2043. Το Lobbystas.gr, στα βαθειά του γεράματα, με την ασθενή του μνήμη, καθισμένος στο τζάκι, θυμάται μια ιστορία που συνέβη 30 χρόνια πριν. 

Αθλήτριες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Λευκορωσίας,
 από σέξι φωτογράφηση ημερολογίου
Κρίση, φτώχεια, πείνα στην Ελλάδα του μνημονίου. Εκτός από τους πατροκτόνους εμίρηδες που αγόραζαν νησιά, ρώσοι μαφιόζοι με βιτρίνα πετυχημένους επιχειρηματίες, ξέπλεναν μαύρο χρήμα κάνοντας δήθεν επενδύσεις. Ήταν και αυτοί οι κολογερμανοί που οι μυστικές τους υπηρεσίες τότε, ξύπνησαν τα παρκαρισμένα εκατομμύρια της ρώσικης  μαφίας στη Κύπρο.

 Ήταν ένας υπουργός ένας εκδότης και ο ρώσος. 

Ο ρώσος άρχισε να ρίχνει μαφιόζικο χρήμα σε μεγάλες επενδύσεις. Ο υπουργός τον βοήθησε πολύ στις Business και μάλιστα του έδινε και εγγυήσεις για το μέλλον. Ο εκδότης φίλος του υπουργού κρατούσε δεσμούς με τη μαφία αρκετά χρόνια πριν. Το χαβιάρι ήταν πάντα άφθονο στο κότερο. Και το κρασί. Η φρουτιέρα γεμάτη από  κυδώνια, ροδάκινα, μάνγκο και πράσινα μήλα. Όλα με λευκή σάρκα. Σαν τις λευκορωσίδες που τα προσέφεραν. Το ντελικάτο άρωμα  από τα λευκόσαρκα φρούτα σε συνδυασμό με το λαμπερό, χρυσοκίτρινο, κρυστάλλινο, «απόσταγμα» της δίμετρης, ήταν πραγματική πρόκληση.

 Εύκολα εξελίσσεται από τη μια στιγμή στην άλλη σε μία πολύπλοκη και μεγάλη επίγευση ! Βέβαια ο μαλάκας δεν κατάλαβε ποτέ του ότι η εγγραφή γινόταν σε High-definition !!! 

Σηκώθηκα αργά αργά με τη μαγκούρα μου και πλάγιασα δίπλα από το τζάκι σε ένα ντιβάνι. Πριν το


λήθαργο, πρόλαβα να χαμογελάσω, παρά τα ανύπαρκτα πλέον κύτταρα του εγκέφαλου μου και να ψιθυρίσω. 

Σε τι σπουδαία πατρίδα έζησα ...       

Δεν υπάρχουν σχόλια: