Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BANKINGNEWS.GR ...

Πέτρο κάτι δεν πάει καλά. Η χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές ή τα παίρνεις κάτω από το τραπέζι από τους τραπεζίτες ...

Απίστευτο και όμως αληθινό! Το Bankingnews.gr διαφημίζει για έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν την Εθνική τράπεζα!!! 

Ο Ψυχάρης παρακαλούσε για δάνειο όταν την ίδια ώρα ο Λεωτσάκος είναι ο «εθνικός ευεργέτης» μας αφού δεν πήρε μισό σεντς από την Εθνική τράπεζα - κατά δήλωση του - και την διαφήμισε δωρεάν για έναν ολοκληρο χρονο! 

Ειδικότερα στις 4/3/13 σε ρεπορτάζ στο Bankingnews.gr, με τίτλο «Ποιοι ευθύνονται για την χρεοκοπία της Εθνικής τράπεζας; Γιατί ο διαχρονικά επικεφαλής του treasury Π. Χριστοδούλου δεν μείωσε τα ομόλογα ενώ ως επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ εκτέλεσε την απόφαση του haircut;» το τέλος του είναι άκρως αποκαλυπτικό. Λέει:

Υποσημείωση αξιοπρέπειας

Ορισμένοι με ανέντιμο τρόπο προσπάθησαν να μας διαβάλλουν ως site.

Στην κριτική που ασκούμαι για τον τρόπο με τον οποίο η Εθνική διαχειρίζεται την Eurobank και την διοίκηση της ορισμένοι προσπάθησαν να μας συκοφαντήσουν, λέγοντας ότι «το www.bankingnews.gr φωνάζει επειδή δεν πήρε διαφήμιση».

Ήρθε η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια κατά τρόπο ξεκάθαρο.

Το www.bankingnews.gr έδωσε δωρεάν όλο το 2012 στην Εθνική και απέρριψε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά της Εθνικής τράπεζας,  πρόσφατα, ακριβώς γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι ο τρόπος διαχείρισης της Εurobank ήταν χείριστος.
Θέσαμε ως προαπαιτούμενο να γίνει μια σωστή διαχείριση του όλου merger και έναντι αυτού είδαμε να αναδύεται μένος και μίσος.
Απόδειξη των όσων αναφέρουμε είναι η αλληλογραφία και email που έχουμε ανταλλάξει με την κυρία Κατερίνα Γιαννακοπούλου Δ/νση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Ομίλου της Εθνικής τράπεζας αλλά και με την κυρία Τσαγκαράκη επίσης του ομίλου Εθνικής τράπεζας.
(Η αναφορά στα πρόσωπα των εν λόγω κυριών πραγματοποιείται ως απόδειξη του αληθούς και για κανένα άλλο λόγω προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ή παρερμηνείας).
Επειδή η λάσπη έχει και τα  όρια της εμείς προκαλούμε τον οποιοδήποτε να αμφισβητήσει με ανάλογα στοιχεία τα όσα γράφουμε.
Η αξιοπρέπεια είναι γνώρισμα των λίγων και όχι των πολλών. 

Άρα 

Πέτρο μου δηλ οι υπόλοιπες τράπεζες που διαφημίζονται είναι τα κορόιδα, οι μαλάκες, όταν εσύ έδωσες δωρεάν μόνο στην Εθνική;

Πέτρο μου είσαι μέτοχος της Εθνικής; Ευπατρίδης ή τόσο πλούσιος που όλα είναι δωρεάν για το 2012 αλλά για το 2013 δεν τα βρήκατε με την συγκεκριμένη οικονομική προσφορά της εθνικής;

Πέτρο μου θεωρείς τον εαυτό σου αξιοπρεπή επειδή «έδωσες δωρεάν όλο το 2012 στην Εθνική»;

Πέτρο μου τώρα αναζητάς τις ενέργειες του Χριστοδούλου; Όταν τον καλούσε ο ανακριτής Λέκκας για τα δομημένα που «ξέχασε» ο Χριστοδούλου, τότε η διαφήμιση που έβαζε η Εθνική ήταν πληρωμένη η δωρεάν; Τότε δεν αναζητούσες τις ενέργειες του Χριστοδούλου. Γιατί άραγε;


Πέτρο μου περιμένω την απάντηση σου για να το κουβεντιάσουμε εκτενέστερα, αν τα παίρνεις κάτω από το τραπέζι από τους τραπεζίτες ή είσαι τόσο αξιοπρεπής που τους διαφημίζεις τσάμπα...

2 σχόλια:

yellowbird είπε...

Εδώ που τα λέμε ο ΠαπαγαΛΕΩ δυσφημεί τις τράπεζες . Είναι ο πρώτος που έγραψε για την τραπεζική κατάρρευση εδώ και χρόνια, ο πρώτος που μίλησε για κρατικοποίηση της ΕΤΕ . Ίσως είναι ο μόνος που δεν έχει ταμπού με την πτώση και για αυτό έχει γίνει κόκκινο πανί για τους χρηματιστές και τους χαζοεπενδυτές ...

Τώρα να προωθεί ιδέες του θείου Ανδρέα όπως ακούγεται δεν ξέρω ... για ψάξτο λίγο, δεν ακούγεται και τόσο παράλογο ...

Πιθανόν κάποια μεγάλα στελέχη-μέτοχοι τραπεζών να κρύβονται πίσω του . Τι τους κοστίζει να τον συντηρούν ; ΄λλωστε το site του είναι μαστ για όλους τους χρηματιστηριάκηδες !

Ανώνυμος είπε...

Οπου Λεωτσάκος και μάλαμα...

Ρε σείς αυτοί σκότωσαν τον Καποδίστρια για δυό πατάτες...

Αν ψάξεις καλά τους μανιάτες θα δείς ότι είναι απόγονοι πειρατών αμφιβόλου προέλευσης...Ολοι τους κατάμαυροι γύφτοι και μια ζωή ρουφιάνοι....