Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ... ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Tου “Αλιέως”
ΓΙΑΝΝΑΚΗ  δύσκολα τα πράγματα, ε! Και εκτός Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναικός από έναν νεοφώτιστο στην κατηγορία, τον Πλατανιά. Την φανταζόσουνα τέτοια ξεφτίλα και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρόνο ΓΙΑΝΝΑΚΗ, όταν ξεκινούσες τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου με την Παναθηναική Συμμαχία.

 Με σύνθημα ελάτε όλοι μαζί να βάλετε λεφτά να φτιάξουμε την λαική βάση, να διοικώ εγώ. Το σχέδιο σου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, έδιωξες με π@στιές τον Τυπάρα από τον Παναθηναικό- βγάζει μάτια ο Γιώργαρος στο Λονδίνο- καλύφθηκες όσο σε έπαιρνε πίσω από το ποδοσφαιρικό ΄πτώμα΄΄ του Φερέιρα, έπαιξες με τον Τσάκα- Τσοιύκα και τους κακο-εμίρηδες, δεν σου έβγαινε όμως το παραμικρό.

 Περικοπές, απολύσεις, αυθαιρεσίες όπως στο ΣΚΑΙ τα  ίδια φαντασιώμενος τον...Δον Κιχώτη των ΜΜΕ, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Σκ@τά τα έχεις κάνει ΓΙΑΝΝΑΚΗ και καταλαβαίνω γιατί ιδρώνεις τελευταία όλο και περισσότερο τα κρύα βράδυα. Παναθηναικάκι κατάντησες και συ τον ΠΑΟ μας    , το έφερες από εδώ το πήγες από εκεί και κατάντησες το τριφύλλι κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί, που βολοδέρνει και ο ΣΚΑΙ σου.

   Εχουν δίκιο τελικά οι αγριεμένοι της Θύρας 13, που φωνάζουν να πας για καμιά...δενδροφύτευση.


 Φαντάσου πόσο χαμηλά έχεις φτάσει την ομάδα, που ακόμη και ο Β. Μαρινάκης απαξιώνει να ασχοληθεί μαζύ μας, ούτε μία ανακοίνωση για το κατάντημα μας, το κατάντημα σου. ΓΙΑΝΝΑΚΗ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: