Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ...

Tου “Αλιέως”
Πυκνώνουν τα πήγαινε-έλα του Π. Γερμανού στον ανακριτή σημείωνε στις 22 Ιανουαρίου ο lobbystas.gr για να θέσουμε την ίδια μέρα και το απαραίτητο Quizάκιον. Για συγκεκριμένους λογαριασμούς, για την περίφημη ιταλική τράπεζα και...και....

 Μέρες μετά και η σιγή ιχθύος των συστημικών ΜΜΕ συνεχίζεται, ουδείς ενδιαφέρεται μπας και ο lobbystas.gr δεν ΄΄κάνει πλάκα΄΄  αλλά πράγματι μεταφέρει την ανησυχητική κινητικότητα του πολυσχιδούς επιχειρηματία, το βαθύτερο ψάξιμο των δικαστικών αρχών, τα νέα πρόσωπα που όπως μαθαίνουμε έχουν κληθεί για την ίδια υπόθεση.

 Θα πείτε ποιός να ασχοληθεί με τον Π. Γερμανό, σε καιρούς χαλεπούς, με τα διαφημιστικά προγράμματα του Public να ΄΄τρέχουν΄΄ δεξιά και αριστερά. Σωστά.

 Ομως ο lobbystas.gr συνεχίζει το...σκάψιμο σε κάθε γωνιά της Ευελπίδων. Και μαθαίνει από πολύ έγκυρη νομική πηγή, πως ο Γαβριήλ Μάλλης έχει ΄΄κολλήσει ΄΄σε μία off shore (όπου φέρεται να υπάρχει χρήμα του Π. Γερμανού) έχει σχηματίσει την εντύπωση πως η υπόθεση αφορά ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Και για αυτό τον λόγο έχει ζητήσει τις απαραίτητες δικαστικές συνδρομές. Οχι μία, πολλές.

 Θα πείτε και σας στο lobbystas.gr τι σας κόφτει, δεν παίρνετε διαφήμιση από τον Π. Γερμανό ή μήπως θέλετε κανά δωράκι από το Public?

  Τίποτα μάγκες μου αλλά έχουμε συχαθεί πια την...ομερτά των αργυρώνητων ΜΜΕ, των ΄΄συναδέλφων΄΄και του γ@μώ συστήματος, που μας θεωρεί όλους-συλλήβδην μ@λ@κες.

   Σας διαβεβαιώ δε, πως αν και η δικαστική διαδικασία


(της συνδρομής ) μπορεί να πάρει ακόμη και ένα χρόνο (ποιός ζει, ποιός πεθαίνει θα πείτε) ο lobbystas.gr θα συνεχίσει το...σκάψιμο και ότι προκύπτει από την ανακριτική διαδικασία θα σας το μεταφέρει.

   Έστω μόνος του, έστω με τα συστημικά ΜΜΕ να τυρβάζουν περί άλλων.

    Θυμηθείτε το όμως ούτε αυτή η υπόθεση έχει κλείσει ούτε των λιστών Χριστοφοράκου και των σχετικών ερωτημάτων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επί θητείας του Αναστάσιου Γαβριηλίδη. Γιατί οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν, πως ένας από τους λόγους της παραίτησης του κ. Γαβριηλίδη ήταν η περιβόητη εμπλοκή στην υπόθεση, που μόλις προχθές ξαναθύμησε ο lobbystas.gr.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,


Συνέχισε έτσι, μια που αρκετοί απο εμάς που σε διαβάζουμε,
δεν τρώμε την εξαπάτηση απο τα ΜέσαΜαζικήςΕξημέρωσης/Εξαπάτησης