Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

"NIGHT OF THE LIVING DEAD" ...


Ο Μποτόπουλος διοργανώνει συνέδρια αντί να ασχοληθεί με τα εγκλήματα που διαπράττονται στο ταμπλό και όχι μόνον. Ο πρωταγωνιστής του "Night of the Living Dead" αλά ελληνικά (βλέπε 99) Σταύρος Θωμαδάκης "εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα αποτελεί πολύ μεγάλη επενδυτική ευκαιρία με πολλές υποτιμημένες αξίες που κάποια στιγμή θα εκδηλωθεί με ενεργό ζήτηση". Ναι καθηγηταρά μου έτσι είναι. Βέβαια το ότι στερείσαι συνείδησης και  αυτογνωσίας δεν σου απαγορεύει να δέχεσαι την πρόσκληση απο τον ομοσταβλό σου Μποτόπουλο για να μας πεις το αυτονόητο. Είσαι μεγαααααλος καθηγητής ! Ο σύμβουλος του πιο πετυχημένου πρωθυπουργού στην ιστορία – Σημίτη - και τώρα οικονομικός σύμβουλος της Eurobank Γκίκας Χαρδούβελης είπε οτι  «η τύχη της Ελλάδας εξαρτάται από το μέλλον της ευρωζώνης η οποία δεν μπορεί να επιβιώσει εφόσον δεν αποκτήσει ομοιογένεια με την ενοποίηση των τραπεζών, και την δημοσιονομική ενοποίηση που θα οδηγήσει σε έκδοση ευρωομολόγων και κοινό ταμείο για την αντιμετώπιση της ανεργίας».

 Ποιος θα βάλει το χρήμα στο ταμείο Γκίκα; Είσαι μεγαααααλος καθηγητής ! Η προεδράρα ο Σωκράτης είπε οτι «το Χρηματιστήριο πρεπει να είναι


έτοιμο να λειτουργήσει ξανά ως μηχανισμός άντλησης κεφαλαίων για την χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας, σημειώνοντας πως αυτό θα γίνει εφόσον η αγορά αποτελέσει ελκυστικό πεδίο δραστηριότητας για τους ξένους επενδυτές αλλά και αν ενισχυθεί η «αυτοεκτίμηση» της ίδιας της ελληνικής αγοράς».

 Λαζαρίδη η δική σου «αυτοεκτίμηση» για την διαχρονική σου πορεία στο Χ.Α. υπάρχει άραγε;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: