Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ...

Tου “Αλιέως”
Επειδή, πλέον, είμαστε 1.000% σίγουροι πως εκεί στο νεοκλασσικό της Βασ. Σοφίας παρακολουθούν τον lobbystas.gr, αποδελτιώνουν τις αναφορές που σχετίζονται με τον κομψότατο υπουργό Εξωτερικών και τον δραστήριο υφυπουργό του οφείλουμε να αποδώσουμε τα του...Καίσαρος τω Καίσαρι. Προφανώς η ενέργεια της Βουδαπέστης να ανακοινώσει πως αναγνωρίζει τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και εφ΄εξής η ουγγρική κυβέρνηση να χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο στις διμερείς σχέσεις της με τους κατ΄ευθείαν απογόνους του Μεγ.. Αλεξάνδρου αποτελεί άλλη μία τρισμεγιστοτεράστια επιτυχία της άοκνης πολιτικής του κ. Αβραμόπουλου. Πάντα τέτοια κύριε ΥΠΕΞ μας, από επιτυχία σε επιτυχία.

Παρομοίως στον υφυπουργό σας Δ. Κούρκουλα, ο οποίος έδωσε τα ρέστα του- μιλώντας σε τουρκικό κανάλι- προσκαλώντας και αυτός τους εξ΄ανατολών ΄΄φίλους΄΄ & γείτονες μας σε επενδύσεις στην χώρα μας. Να υποθέσουμε, πως η πολιτική αυτή ΔΕΝ εντάσσεται στο πλαίσιο της προωθούμενης συν- εκμετάλλευσης των πετρελαιοπιθανών κοιτασμάτων του Αιγαίου.

Πάντα τέτοια κύριοι της Βασ. Σοφίας.

σ.σ. υποθέτω, πως εάν επιδεικνύατε λ.χ. στην υπόθεση της κίνησης της Ουγγαρίας τον ίδιο ζήλο, επιμονή και αποφασιστικότητα που δείξατε με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του lobbystas.gr πιθανόν το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Δυστυχώς η κατάληξη δικαιώνει απόλυτα την εκτίμηση του γράφοντος, όπως αποτυπώθηκε στον τίτλο που σας έθιξε και ζητήσατε να αποσύρουμε.

Πάντα τέτοια κ. Αβραμόπουλε, πάντα τέτοια κ. Κούρκουλα.

"το μεν γαρ μη αδικείν ίσως υπέρ άνθρωπον εστί, το δε πλανηθέντα διασώσασθαι επιφέρει τι καλόν και σφόδρα τούτο ευσταθούς διανοίας ίδιον εστί. Τα δ' άλλα ΕΡΡΩΣΟ..'  όπως θα έλεγε και ο Αριστοτέλης στον Φίλιππο, απ΄ευθείας πρόγονο του Γκρουέφσκυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: