Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕPR (ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ, ΕΝΩΣΗ PAY ROLLERΙΣΤΩΝ) ...

Tου “Αλιέως”
Και κλάααμα οι τραπεζηταράδες ή μήπως οι insiders έχουν παίξει short τα χαρτιά τους.

Κλαυθμός και οδυρμός στις τράπεζες, την επόμενη της ΄΄ιστορικής συμφωνίας του eurogroup΄΄ ( λέμε τώρα ) με τα χαρτιά του κλάδου να πετάγονται όσο- όσο από τα παράθυρα. Στο  -11,1% η Alphabank και τα 1,68 ευρώ με 7,5 εκατ. τεμάχια. Στο -11,1% η Εθνική και τα 1,51 ευρώ με 7,6 εκατ. τμχ. Στο -11,8% η Eurobank και τα 0,80 ευρώ με 4,1 εκατ. τμχ. Στο -10,9% η Πειραιώς-ΑΤΕ και τα 0,40 ευρώ με 16,2 εκατ. τεμάχια.

 Και ακόμη έχει κατηφόρα αρκετή, τουλάχιστον όσο οι τραπεζηταράδες θα τα βάζουν με τους άθλιους δανειστές που θέλουν να αφελληνίσουν το σύστημα (τι μας λέτε ωρέ!), θα ξιφουλκούν μέσω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, των μεγαλοεργολάβων και τω έγκριτων δημοσιογράφων της ΕPR κατά των γερμανών (για την Siemens τον Χριστοφοράκο και τα ονόματα ελλήνων μεγαλόσχημων, αριστερούληδων δημοσιογράφων, πολιτικών ούτε κουβέντα κ. Πρετεντέρη, κ. Τσίμα, κ. Τρέμη) και παντός Μνημονιακού δυνάστη αυτού του τόπου.

Από διαπρύσιοι μνημονιακοί κήρυκες μετά από 180 ο μοιρών κυβίστηση ΄΄επαναστάτες΄΄ , αντιμνημονιακοί και αντάρτες στα βουνά.

Και σεις ωρέ! επενδυταράδες δείτε στο ταμπλό ποιά


χαρτιά ξεχωρίζουν τους τελευταίους μήνες, δείτε ποιοί επιχειρηματίες μαζεύουν τις εταιρείες τους από τα χαμηλά και σε ποιά blue chips της επόμενης ημέρας πηγαίνει το έξυπνο χρήμα.

σ.σ θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθύτερα στην τσέπη οι τραπεζηταράδες για να καλύψουν και τη συμμετοχή των ιδιωτών, μικροεπενδυτών που θα μείνει αδιάθετη. Λίγο ακόμη και θα πρέπει να καλύψουν εξ΄ολοκλήρου το 10% που τους αναλογεί , καθώς τα μεν κορόιδα έμαθαν οι δε ξύπνοι έχουν στραφεί σε μη τραπεζικές εταιρείες και ομίλους.

ΕPR- Ελληνιστί, Ενωση Pay Rollerιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: