Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟ - ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ;

Tου “Αλιέως”
Ο lobbystas.gr είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τον κίνδυνο να μην κάνουν ... Πρωτοχρονιά συγκεκριμένοι προβεβλημένοι και μεγαλόσχημοι (*). Τις τελευταίες ημέρες αναφερόμαστε όλα και συχνότερα και στον κεντρικό τραπεζίτη μας, καθώς μας προφταίνουν διάφοροι καλοθελητάδες για τον Γ. Προβόπουλο. Ετσι χθες ο lοbbystas.gr αποκάλυψε μία κινεζική πτυχή του ζητήματος.

Είμαστε βέβαιοι, πως ο διοικητής της ΤτΕ ευφυής ων έχει λάβει το μήνυμα άνωθεν, πως δηλαδή έχει αρχίσει να ... ξηλώνεται το πουλόβερ, όπως θα έλεγε με αυτό το τόσο περισπούδαστο ύφος η κ. Τρέμη φορώντας το εκθαμβωτικό Van Cleef and Arpels necklace της. Απ΄ ότι βλέπουμε ο Μιχ. Καρχιμάκης επανέρχεται ΄΄αποκαλύπτωντας΄΄ τους παχυλά αμοιβόμενους συμβούλους της ΤτΕ. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, από τη στιγμή που το NewPost (Τ. Χατζής- Αντ. Σκυλλάκος) καταγγέλλει, ότι η σύζυγος του Ε. Τσακαλώτου, Heather D. Gibson, είναι σύμβουλος και λογογράφος του Γ. Προβόπουλου.

  Εάν όντως επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ- αποκάλυψητου NewPost εγείρεται σίγουρα θέμα για τον Ε. Τσακαλώτο και τους ΣΥΡΙΖΑίους ( κυρίως εκεί στοχεύει πολιτικά το N.P) αλλά και για τον διοικητή της ΤτΕ. 

Και λογογράφο - σύμβουλο κ. Διοικητά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: