Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ...


«Ο μόνος τρόπος να αυξηθούν τα έσοδα είναι να αποδώσει η μάχη κατά της φοροδιαφυγής και να ανακάμψει η οικονομία μία ώρα αρχύτερα, μιας και έχουμε πλέον φθάσει στα όρια της κοινωνικής αντοχής. Τίποτα από αυτά, όμως, δεν θα γίνει από μόνο του. Καλή η φορολογική μεταρρύθμιση, καλές και οι διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά αυτό που απαιτείται σήμερα είναι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, όχι στα χαρτιά και τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου, αλλά στην πράξη», εκτιμούν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας.

Κοιτάξτε κύριοι της Alpha να γίνουν οι απαραίτητοι φορολογικοί έλεγχοι πρώτα στο μαγαζί σας και μετά μιλήστε για φοροδιαφυγή. Έχει να ελεγχτεί φορολογικά η Chardash Trading E.O.O.D από το 2006; Η Alpha Trustees Ltd από το 2002; Η Ionian Equity Participations Ltd από το 2006; Η Alpha Bank AD Skopje είναι φορολογικά ανέλεγκτη από το 1998 εως το 2006; Η Alpha Bank Srbija A.D. από το 2004; Η SSIF Alpha Finance Romania S.A. από το 2002; Η Alpha Insurance Brokers S.R.L. από το 2005; Η Alpha Αστικά Ακίνητα Α.Ε. από το 2005; Η Alpha Astika Akinita Romania S.R.L. από το 1998; !!!

Πόσα δις έχουν περάσει από την Alpha Bank Jersey Ltd κύριοι; Αυτοπεραίωση το 2009 και εκκαθάριση της εταιρίας το 2011;  

1 σχόλιο:

yellowbird είπε...

Η γριά αλεπού πιάστηκε κορόϊδο για πρώτη φορά και έχει χάσει τον μπούσουλα της .
Μπαρμπαγιάννη η φοροδιαφυγή είναι υποχρέωση κάθε σοβαρού επιχειρηματία, είναι η υγεία των πελατών σου και της τράπεζας σου .
Αν πλήρωνε ο Έλληνας τα χαράτσια τώρα θα είχαμε τον μισό πλούτο και τα διπλά κρατικά χρέη . Το ελληνικό κράτος είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο, όποιος πετάει μέσα σε αυτό το βαρέλι λεφτά κακό κάνει και όχι καλό . Άλλωστε έχει τέτοια περιουσία το ελληνικό κράτος που αντί για φόρους έπρεπε να δίνει μέρισμα στον Έλληνα πολίτη, όπως περίπου το Άμπου Ντάμπι και άλλα αραβικά κρατικά φαντς .

O Μπαρμπαγιάννης με όσα του υποσχέθηκαν οι τροϊκανοί υτον έπιασαν κότσο . Δεν ήθελε κουρεματάκι το 2010 , καλή ώρα Ντουμπάι . Στην απληστία τους να μην εισπράξουν για άλλη μια φορά υπερκέρδη από τα ελληνικά ομόλογα μπήκαμε όλοι μαζί στο σπιράλ θανάτου . Έφαγαν και το κούρεμα του κουρέματος, αλλά το χειρότερο από όλα είναι η παρατεταμένη ύφεση και η αποκοπή εφόρου ζωής από την ρευστότητα . Τώρα μπορεί η ΑΛΦΑ να είναι σε καλύτερη μοίρα από τις άλλες τράπεζες αλλά το μέλλον της είναι ζοφερό και οι μέτοχοι πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μην τους πάρει την τράπεζα το ΤΧΣ και ο ELA .