Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑ ΒΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;

Tου “Αλιέως”
Διαβάσαμε (στο έγκυρο euro2day), πως ΄΄...στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στη δεύτερη του Οκτωβρίου, θα ληφθούν αποφάσεις αναφορικά με υποθέσεις χειραγώγησης επί μετοχών των εταιρειών Λαυρεντιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες που έχουν ήδη γίνει βρέθηκαν σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία τα οποία αφορούν 12 νομικά και φυσικά πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται σε σταυροειδείς συναλλαγές. Πηγές της αγοράς υποστηρίζουν ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα αποφασιστούν και κυρώσεις για όσες υποθέσεις «έχουν δέσει» τα στοιχεία.΄
΄.
  Το ψάξαμε λίγο παραπάνω, τηλεφωνήσαμε σε γνωστούς και φίλους (ακόμη και στα κεντρικά της Κολοκοτρώνη) και σχηματίσαμε την εντύπωση, μέσα στα 12 νομικά και φυσικά πρόσωπα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι προφανείς & αυταπόδεικτα υπαίτιοι του σκανδάλου.

Ούτε το όνομα που πρώτο-πρώτο θα ερχόταν απόλυτα


φυσιολογικά στον καθένα, ούτε (τουλάχιστον) μία μεγάλη χρηματιστηριακή που από δικά μας στοιχεία είχε καραμπινάτη εμπλοκή. Εάν έχουμε καταλάβει καλά κ. Μποτόπουλε στον κατάλογο (έχουμε... πήξει στις λίστες, τους καταλόγους και τα stickάκια) δευτεροκλασάτα και περιφερειακά ονόματα (φυσικά και νομικά) αναφέρονται.

Εάν είμαστε λάθος ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα επανορθώσουμε.

Ομως εάν- παρ΄ελπίδα- επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες μας θα βγάλουμε αρκετά από τα στοιχεία, που έχουμε στην διάθεση μας.

Και δυστυχώς για τους ουσιαστικούς υπαίτιους της υπόθεσης έχουμε πολλά...

Επιφυλασσόμεθα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: